Seri de design interior in galerie

Imagini

Informații

Data: 15 Octombrie 2022, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 5 Octombrie 2022, 18:00 Miercuri
  • 5 Octombrie - 21 Decembrie 2022

Descriere

Decorează-ți casa ca un profesionist.
Fii inspirat! Fii creativ! Dacă îți plac revistele de interioare, imaginile de pe Pinterest și spațiile stilate, acest workshop aplicat ți se potrivește. Este ideal pentru orice pasionat de interioare care vrea să-și decoreze casa cu pricepere și încredere. Sau poate te gândești la o carieră în design interior și nu știi de unde să începi?
Vino să petrecem seara de miercuri împreună în galerie, la un pahar de prossecco, descoperind lumea fascinantă a designului interior.
Workshop-ul este astfel conceput ca pe parcursul celor 12 seri să realizezi pas cu pas propriul proiect de amenajare interioară.
05.10 – Stil & concept de amenajare – seara 1
12.10 - Stil & concept de amenajare – seara 2 (practică)
19.10 – Amplasarea corectă în plan – seara 1
26.10 - Amplasarea corectă în plan – seara 2 (practică)
02.11 - Amenajarea dormitorului – seara 1
09.11 - Amenajarea dormitorului – seara 2 (practică)
16.11 - Amenajarea camerei de zi – seara 1
23.11 - Amenajarea camerei de zi – seara 2 (practică)
30.11 - Amenajarea bucătăriei – seara 1
07.12 - Amenajarea bucătăriei – seara 2 (practică)
14.12 - Amenajare băii – seara 1
21.12 - Amenajare băii – seara 2 (practică)
Locația aleasă pentru desfășurarea workshop-ului, Galeria de arta Ora0, este ideală pentru inspirație, creativitate și artă.
Pe parcursul celor 12 seri de design interior în galerie vei parcurge toți pașii unui proiect de amenajare, ca un adevărat profesionist.
În prima seară a fiecărui modul vei afla trucurile specialiștilor și vei descoperi ce anume te reprezintă pe tine raportat la tema propusă. Această parte teoretică a workshop-ului este concepută astfel încât să descoperi prin exerciții practice aplicabilitatea teoriei în viața reală.
Cea de-a doua seară a fiecarui modul este 100% practică. Vei folosi toate informațiile descoperite în prima seară pentru a crea propria planșă de design. La finalul workshop-ului vei avea o colecție de 6 planșe de design, adică proiectul tău de design interior.
Să începem… Ești pregătit(ă)?
Vei începe prin a descoperi stilul care te reprezintă.
Aceasta este cheia de la care pornește călătoria noastră în designul interior. Odată descoperit stilul personal, vei continua călătoria prin lumea fascinantă a culorilor.
Care este culoarea ta preferată? Cum utilizezi culoarea preferată pentru a crea atmosferă dorită?
Urmează partea practică în care vei crea propriul concept de amenajare, adică harta întregului proiect. Te așteaptă o seară distractivă și creativă, cu stil, culori, texturi, foarfece, lipici și alte surprize.
În cel de-al doilea modul, pregătește-te să faci măsurători, reprezentări la scară și amplasarea în plan a întregului proiect.
Acum ești pregătit(ă) pentru partea artistică și detaliată a designului: modulele 3-6.
Pas cu pas, vei descoperi cum influențează culorile și lumina starea pe care o resimți în fiecare cameră. Cum incluzi nevoile fiecărui membru al familiei în proiectul tău de amenajare? De ce țin cont specialiștii când realizează proiectul de design interior al unei camere?
Cu toate aceste informații, vei putea crea planșa de amenajare a fiecărei camere din proiectul tău, ca un adevărat interior designer.
La finalul workshopului vei avea un proiect de amenajare complet al propriei locuințe și multe ponturi despre implementarea eficientă a acestuia.
Te aștept in galerie!
Ioana
Având în vedere numărul limitat de locuri (10 locuri/modul) vă recomandăm înscrierea din timp.
Onorariul pentru participarea la workshop este de 570 lei pentru fiecare modul a câte două ședințe. Persoanele care vor participa la 6 module vor beneficia de un discount de 10%, iar pentru 3 module vor putea beneficia de un discount de 5%, cu plata în avans.
6 module -10% 3078 lei
3 module -5% 1624 lei
Workshop-urile se desfășoară miercurea în intervalul 18.00-21.00.
Pentru înscrieri și informații suplimentare puteți trimite un mesaj privat la galeria Ora0 sau puteti scrie un email la adresa: contact@cildesign.ro

Workshopurile se desfășoară sâmbăta, dupa ora 11:00.
Formular înscrieri: https://cildesign.ro/workshop-weekend
Pentru informații suplimentare puteți puteți trimite un mesaj privat la galeria Ora0 sau puteti scrie un email la adresa: contact@cildesign.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?