MEDIA ART - Vernisaj la Galeria Reduta

Imagini

Informații

Data: 24 Noiembrie - 4 Decembrie 2023
Evenimentele trecute
  • 24 Noiembrie 2023, 18:00 Vineri

Descriere

În perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2023 vă invităm la Centrul Cultural Reduta pentru a explora noi teritorii aflate la convergența între real și virtual, având parte de o experiență inovativă în cadrul proiectului MEDIA ART implementat de Serviciul Programe Culturale.
Publicul prezent va descoperi atât o ființă virtuală suprarealistă, INNER SYNTHESIS realizată de Augmented Space Agency, cât și lucrări în tehnică mixtă pe pânză, respectiv o instalație video cu detalii animate proiectate în iriși purtând semnătura sibianului Alexandru Cînean.
Activitatea celor de la Augmented Space Agency gravitează în jurul experiențelor imersive, interactive și digital augmentate regăsite în conținutul real-virtual și este susținută de un echipaj specializat în design, de experiențe, dezvoltare software și producție de conținut digital specifice mediilor XR.
INNER SYNTHESIS este un cadru conceptual artistic care explorează dinamica schimbătoare a identității individuale în contextul definit de spațiile sociale virtuale.
Opera de artă AR rezultată prevede o ființă virtuală suprarealistă, întruchiparea unui poem generat de A.I. care transmite atât introspecție, cât și dezbatere deschisă privind „dilema identității” în cadrul spațiilor sociale online emergente: site-uri de rețele de socializare, forumuri online și camere de chat, jocuri video multiplayer, realitate virtuală și metavers.
ALEXANDRU CÂNEAN din Sibiu va expune la Brașov mai multe lucrări realizate în tehnică mixtă pe pânză și va aduce în atenția publicului o instalație video, cu detalii animate proiectate în iriși.
Prin EYE SB-you! prezintă ochii pictaţi în lucarnele caselor din Sibiu și promovează elementele arhitecturale specifice Sibiului, într-o variantă artistică unică.
Orașul a devenit spectator al propriilor istorii, clădirile au prins viață, se metamorfozează în adevărate personaje și răspund privitorului, călătorului, exploratorului, devenind în același timp privit și privitor.
VERNISAJUL va avea loc în Galeria REDUTA în data de 24 noiembrie, la ora 18.00, programul de vizitare în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2023, fiind între orele 10.00 – 20.00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?