"Love me 'till the end of time" - Expozitie de Arta Digitala

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2023, 19:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 25 Martie - 8 Aprilie 2023

Descriere

Galeria de arta Ora0 te invita la o noua expozitie de pictura, semnata de colega noastra draga, Dena.
Noua colectie a acesteia are ca tematica iubirea, in stil cyberpunk si steampunk, iubire presarata de culoare, fum, suprarealism si visare.
Lucrarile sunt realizate digital utilizand tehnici mixte si in cadrul expozitiei le veti admira sub forma de printuri. Acestea se pot achizitiona la fata locului, la preturi speciale.
"Love me 'till the end of time" reprezinta o colectie de cupluri, visate de artista, care trec prin diferite stari si emotii de-a lungul relatiei lor si care reusesc intotdeauna sa depaseasca orice dificultate, evoluand impreuna, la bine si la rau.
Finissage: 07.04.2023 orele 19.30.
Perioada expozitie: 25.03-8.04.2023
Pentru extra detalii cu privire la programul de vizitare al Galeriei, va rugam sa ne lasati un mesaj privat.
DESPRE DENA
Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos. Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de pictura in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila. Cu peste 60 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special.
Va asteptam sa vizitati lumea Denei!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?