Expozitie Grafica "Inner Landscapes"

Imagini

Informații

Data: 13 - 20 Iulie 2019

Descriere

INTRARE LIBERA
Locatie: Galeria Ora0, Str. de Mijloc 133, subsol

Christian Voinescu activează din 2011 ca peisagist, proiectând spaţii exterioare la scară mai mică sau mai mare. Deşi “fişa postului” impune elaborarea de planuri tehnice, modelare şi vizualizari 3D, pasiunea pentru desen nu a fost abandonată, din contra, a fost chiar mai accentuată în ultimii ani, probabil din dorinţa de a contrabalansa cu “digitalul”.
Expoziţia “Inner landscapes” reuneşte lucrări din două teme recurente: portretele de animale şi lumea filmului. Cu toţii suntem consumatori de film, este parte din cultura noastră cotidiană, iar mare parte din noi suntem iubitori de animale. Atât animalele portretizate cât şi filmele sunt alese pe sprânceană şi constituie repere puternice pentru artist. Tehnica de marker-rendering, folosita în facultate la atelierele de proiectare, ramane mediul preferat de exprimare: liniile sunt ferme, straturile de culoare se pot întrepătrunde, dar nuanţele rămân în principal pure, brute. Preocuparea pentru detaliu şi plăcerea de a haşura devine şi mai vizibilă în acest mediu.
Fluturii şi pisicile de mare, rădastile si caracatiţele, leul şi câinele-enot vor sta faţă în faţă cu Abby şi Lee (Tarantino), Sibel şi Cahit (Akin) sau Quint şi Hooper (Spielberg).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?