Expozitie de Pictura "ZOOM IN"

Imagini

Informații

Data: 8 - 21 Aprilie 2019
Preț: Intrare liberă

Descriere

Expozitia "Zoom In " reuneste o serie de lucrari dintr-o colectie "on-going" a artistei, tema lucrarilor fiind latura predominanta comportamentala a oamenilor, ceea ce ii uneste si ii face o forta de atractie in societate.
Artista va expune de asemenea cu aceasta ocazie si cateva lucrari din colectiile anterioare, de dimensiuni foarte mari si medii.
Recenzie lucrari (to be posted): Ana Canpean
Expozitia va avea loc din 8 aprilie pana in 5 mai, in Foaierul centrului Cultural Reduta, etaj1.
Despre Getty Tatomir
Getty este co-fondatoarea galeriei de arta Ora0 si hub-ului de creatie Ora0 Hive, concept conturat si dezvoltat impreuna cu George Stanciu, partenerul ei de viata. Ora0 a devenit si numele scolii de limbi straine pe care a deschis-o acum 12 ani, unde preda engleza, germana si spaniola. Picteaza de mica, indrumata si impulsionata la inceput de drum de unchiul ei, pictorul profesionist Gheorghe Pantea, pentru ca ulterior sa-si inceapa pe cont propriu cautarile de sine, prin experimentarea diferitelor stiluri. A avut numeroase expozitii in tara, atat in Brasov, cat si in Cluj si Targu Mures. Recent, Getty impreuna cu prietenele ei dragi, Beti Piscureanu si Laura Bercean, au creat No Asha Da, un brand de haine in editie limitata, cu imprimeuri high quality ale tablourilor semnate de artista.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?