Expozitie de pictura "Surreal dreams"

Imagini

Informații

Data: 26 Iulie - 1 August 2020
Telefon Informații: 0737 819 362

Descriere

Galeria de Arta Ora0 te invita la expozitia de pictura SURREAL DREAMS a artistei locale
Dena Artist
.
Surreal Dreams reprezinta o colectie de suflet a artistei, croita in jurul viselor pe care aceasta le are, unele dintre ele fiind de-a lungul timpului repetitive, pline de simboluri, emotii si mesaje ascunse.
Colectia este una aparte, unde cromatica si simbolistica din fiecare tablou ajung sa se impleteasca perfect dand nastere unei lumi pline de magie- o lume ireala, de vis dar totusi incredibil de reala si semnificativa pentru Dena.
Tablourile sunt realizate in acrilice pe panze, presarate cu vise si multa iubire. Lucrarile artistei asteapta sa le vizitati, sa rezonati cu ele si sa va pierdeti in lumea lor, intr-o dupa amiaza calda de vara, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Brasovului- gradina La stup/ Ora0 Hive
DESPRE DENA
Dena Artist este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 30 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale. Până la acest moment, Dena are peste 16 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.
PERIOADA EXPOZITIE: 26.07.2020- 1.08.2020
VERNISAJ: 26.07.2020 orele 17.00-19.00
 
Va asteptam
INTRARE LIBERA!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?