Expozitie de pictura "Chromatics of the mind"

Imagini

Informații

Data: 7 - 21 Octombrie 2019
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 0737 819 362

Descriere

Centrul Cultural Reduta și Consiliul Județean Brașov prezintă:
Expoziția de pictură "Chromatics of the mind" a artistei Dena Artist.

Despre artist:

Dena Artist, pe numele real - Denis Șerban Cernat - este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 29 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos.

Născută și crescută în Brașov, a studiat la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă, a absolvit atât dreptul, cât și psihologia, urmând și două masterate în domeniul antidrogului și al psihoterapiei. la Universitatea București și APPAR.

După aproximativ 8 ani de lucrat în sistemul juridic, mai ales în domeniul penal precum și în educație și psihologie (și nu numai), la începutul anului 2019 Dena a luat decizia de a rămâne doar cu pictura, singura ei dragoste. În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale.

Până la acest moment, Dena are peste 15 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

Vă așteptăm!

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?