Expozitie de grafica si pictura Arta si simtire

Imagini

Informații

Data: 8 - 14 Noiembrie 2020

Descriere

Galeria de arta Ora0 si Dena Artist va invita la o expozitie magica!
Grupa de adolescenti talentati si minunati (12-17 ani), cursanti ai galeriei, v-au pregatit o multime de lucrari fermecate, realizate din suflet si cu multa dragoste pentru arta si frumos, sub indrumarea Denei
Haideti sa sustineti acesti tineri artisti si sa le admirati (de ce nu, chiar achizitionati) operele de arta.
Va invitam sa vizitati expozitia zilnic, dupa orele 17.00 intre 8.11.2020 si 14.11.2020, respectand normele legale in vigoare.
Vernisajul are loc in data de 8.11.2020 la orele 17.00. si se va desfasura online, prin Live pe pagina Ora0.
Regulament galerie pentru o desfasurare optima a expozitiei:
1. Intrarea in galerie precum si in incaperea expozitiei se va face conform noilor reguli in vigoare, astfel ca va rugam sa veniti cu masca si sa va dezinfectati atat la intrarea cat si iesirea din galerie.
2. Accesul se permite numai in grupuri de maxim 6 persoane, cu rugamintea sa nu ramaneti in incaperea destinata expozitiei mai mult de 15 minute si mai ales sa incercati sa evitati aglomeratia. Numarul maxim de persoane admise in incaperea expozitiei este de 10 persoane in acelasi timp.
3. Personalul galeriei va va intampina si va efectua un triaj epidemiologic astfel ca persoanele care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, febra, stare generala alterata) sau au o temperatura corporala mai mare decat 37,3 grade Celsius nu vor putea intra in incinta galeriei.
4. Toate persoanele care vor vizita galeria pe perioada expozitiei sunt rugate sa completeze numele si telefonul de contact in registrul de evidenta a vizitatorilor conform normelor in vigoare.
5. Acest regulament se aplica in intreaga locatie, atat in exterior cat si in interior. Accesul vostru in locatie inseamna ca va asumati respectarea regulamentului si normelor legale actuale privitoare la prevenirea raspandirii SARS-CoV-2. Galeria va lua toate masurile de igiena, dezinfectare, distantare sociala si prevenire a raspandirii virusului insa responsabilitatea este una comuna. Va rugam sa constientizati ca in realitate riscul de infectare exista oricate masuri respectam atat noi cat si voi. Daca ne treceți pragul consideram ca va asumati si aceasta posibilitate.
Va asteptam cu drag
*** Pentru extra detalii va rugam lasati un mesaj pe pagina galeriei ori pe pagina Denei***

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?