Expozitie de fotografie: "FRAGMENTS"

Imagini

Informații

Data: 1 - 8 Martie 2022
Telefon Informații: 0737819362

Descriere

Galeria de Arta Ora0 va invita la prima expozitie de fotografie a artistei Dena Artist: FRAGMENTS.
Colectia Fragments contine 100 de fotografii reprezentand 100 de momente importante din viata Denei, fotografii care scot in relief natura contemplativa a artistei precum si dorinta acesteia de a se juca, de a experimenta si invata continuu. Cele 100 de fragmente va invita sa va transpuneti in lumea monocroma a Denei, o lume in care veti intalni multe stari, emotii si sentimente.
Tematica fotografiilor variaza prezentand o multitudine de subiecte care au o importanta aparte pentru artista. Dena a utilizat tehnici de fotografie diferite (multe le-a invatat si testat pe propria piele, realizandu-si diverse autoportrete) iar constructia compozitionala a fotografiilor, cromatica aleasa precum si expresivitatea personajelor sunt doar cateva elemente care ne invita sa cunoastem cateva fragmente din viata artistei, astfel cum le vede ea.
Fragments in cateva cuvinte: marea, frunzele leganate de vant, rasete, acorduri de chitara, pahare ciocnindu-se vesele, zambetul unui prieten ori o pisica torcand incet in fundal.
“Black and white creates a strange dreamscape that color never can.” – Jack Antonoff
Despre Dena
Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos. Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de pictura in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila. Cu peste 35 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special astfel ca va invitam sa o urmariti!
Perioada expozitie: 1.03.2022- 8.03.2022
Finissage: 8.03.2022 orele 18.00
Numarul de locuri este limitat astfel ca speram sa ajungeti la timp pentru a putea lua parte la aceasta seara speciala.
Echipa Ora0 va roaga sa respectati normele legale actuale aplicabile evenimentelor in interior, norme aflate in vigoare la nivel national cu privire la prevenirea si combaterea raspandirii virsului SARS-Covid.
Va asteptam cu drag!
Pentru extra informatii, va rugam sa ne lasati un mesaj privat pe pagina sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0737819362. Multumim!

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?