Expozitie "Culori De August"

Imagini

Informații

Data: 17 - 31 August 2019

Descriere

Expozitia reuneste lucrarile a 3 artiste, Dana Coatu, Octavia Elena Arnautu, Bianca Celmare Panoschi. Detalii in curand.

Dana Coatu artist vizual de formatie grafician, a absolvit Universitatea de Arte Plastice Bucuresti in anul 2000, sectia Grafica publicitara si de sevalet, clasa profesorului Mircia Dumitrescu. Dupa 18 ani in care artista a avut alte preocupari, revine in domeniul artei prin pictura. Cu lucrari in colectii personale din Italia Africa de Sud, America si nu in ultimul rand Romania, a expus si in cateva expozitii de grup si cateva personale printre care Galeria Ora0 si Bistro del Arte din Brasov.


De profesie profesor de psihopedagogie speciala, absolventă a univ.Bucuresti Facultatea de Psihopedagogie speciala si a Facultății de Drept, Celmare Panoschi Bianca este si artist plastic, absolventă liceului de Arte Plastice Brasov, promoția 1995, secția grafica, încearcă să pună pe pânză frânturi din realitate care sa bucure ochiul privitorului și să creeze culoare si emoție în sufletul consumatorului de frumos. Naturile statice si peisajele poarta amprenta sufletească a artistului, marcandu-i sensibilitatea de care da dovadă. Revine prin culoare si emotie, după o perioadă de 24 de ani, de la absolvirea liceului, alături de dragele colege de banca sensibile si talentate, Dana Coatu si Octavia Arnautu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?