Expoziția "Josef & Josef"

Imagini

Informații

Data: 28 Mai - 28 Iunie 2019

Descriere

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, instituție publică de interes local, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Brașov, are deosebita bucurie de a vă invita, marți, 28 mai 2019, ora 12:00, la sediul din Piața Sfatului nr. 25, la conferința de presă dedicată deschiderii expoziției „Josef & Josef ‒ doi artiști în vizită acasă”.

Vernisajul pentru public va avea loc la ora 18:00. Expoziția găzduită de muzeul nostru se desfășoară în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac București, Forumul Democrat al Germanilor din România, cu Ambasadele Austriei și Germaniei la București și Deutsche Zeitung für Rumänien. Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov acordă o atenție deosebită creației artistice contemporane, conștient de faptul că aceasta constituie patrimoniul viitorului. Cei doi artiști merită să fie cunoscuţi și în spațiul românesc pentru că ceea ce au de spus este în avangarda artei.

Reîntoarcerea acasă în calitate de ambasadori ai artei reprezintă o consolare culturală în raport cu exodul valorilor. Expozițiile artiștilor din diaspora comunică vizitatorilor atingerea unui nivel înalt de experiență și performanță artistică, spun povești de viață, reînvie amintiri. Expoziția va putea fi vizitată între 28 mai și 28 iunie 2019, de luni până sâmbătă, între orele 9-17 la sediul din Piața Sfatului nr. 25 Brașov.

Vă așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?