WATER Projection

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Mai 2019, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Vi s-a intamplat sa va ganditi la o piesa musical privind o fotografie? Invers, anumite muzici evoca in noi imagini precise?
Sa imaginam intalnirea neasteptata intre o fotografie si o lucrare muzicala: fiecare exprima o atmosfera, un sentiment… Ce s-ar intampla daca fiecare sens, auzul si vazul, v-ar duce in aceeasi directie?
Daca doua lucrari, care nu au fost create una pentru alta, ne provoaca acelasi sentiment? Iata o experienta mult mai rarà….

O plimbare muzicala intr-un spatiu pictural.
Aceasta a fost ideea pianistei Mara Dobrescu si a fotografului Eric Sanger Monteros, care fac posibila intalnirea dintre fotografii si muzica lui Philippe Hersant. Imaginea fotografiilor fiind fixa, spectatorul este liber sa se « piarda » si sa-si lase privirea sa se plimbe in acest voyage unic.Muzica animà fotografia si in acelasi timp imaginea dezvolta profunzimea muzicala. Fiecare spectator isi creaza propriul voyage si devine actorul propriului spectacol.

« Misiunea mea: restituer armoniile fugitive ale spatiului ,fotografiile mele devenind ferestre prin care evadàm… » Eric Sanger Monteros

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?