Vorbe offline pe malul apei

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Iulie 2019
Preț: Intrare liberă

Descriere

Intrarea este liberă și permisă oricui, indiferent de culoare, aspect sau formă fizică, educație, cultură, inteligență, vârstă, sex sau orientări, de orice fel ar fi ele (profesionale, muzicale, vestimentare, ideologice, sportive, religioase, politice, etc). Toți suntem diferiți, fie la minte, fie la trup. Judecă idei, nu oameni! Fii blând... că... oricare din cei prezenți e... om ca tine...

Nu e planeta vreunui om... Să ne înțelegem...

Însă... ideea acestui eveniment implică renunțarea, de această dată, la orice fel de difuzor sau orice alt fel de generator, de muzică sau sunete, care folosește curentul electric. Instrumentele acustice fără amplificator sunt binevenite. Te rog respectă asta!
Fiecare își aduce ce vrea să bea și să mănânce. Locul este potrivit și pentru gătit dacă ai tot ce-ți trebuie, respectând natura. Eu recomand chestiile gata gătite de acasă ori cumpărate, care nu necesită gătire acolo, dar fiecare e liber să facă ce vrea. Dacă e să ai ceva în plus le poți oferi și celorlalți ce dorești. Însă nu este, nicidecum, obligatoriu sau necesar să faci asta.

Foarte important este să-ți aduci cu tine chestii cu care poți pluti pe apă, fie barcă, SUP, caiac, aripioare gonflabile, surfboard, saltea gonflabilă, canoe, colac, minge, plută, etc... Apa e foarte faină și caldă și curată. Slipul sau costumul de baie, prosopul și o păturică nu ar trebui să lipsească nici ele. Chiar dacă nu știi să înoți, haide pregătit de scăldat, la mal este adâncime mică și o bălăceală în plină vară e numai bună, dar mai mult ca sigur se găsește careva să te asiste. Lasă complexele, rușinea și frica! Nu e locul lor...

Orice joc, echipament sportiv potrivit sau instrument muzical acustic, adică neelectronic, este binevenit, fie că-i o muzicuță, un bongo, o chitară, un fluier, un hang drum, un didgeridoo sau orice altceva. Te rog să nu folosești nicio sursă muzicală electronică, fie mp3 player, telefon, radio, amplificator, boxă sau difuzor, cât de mic sau cât de discret. Asta e o rugăminte importantă... Poți să respecți asta? Hai!

Muzica acustică este îndeajuns... Adu-ți prietenul ăla cu chiara...


Mai multe detalii aici 
Acesta este locul exact pe Google Maps:

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?