Turneele n'autor: întâlnire cu scriitorii Florin Chirculescu și Cătălin Ceaușoglu la Brașov

Imagini

Informații

Data: 24 Noiembrie 2022, 18:00 Joi
Preț: Intrare liberă
Locul: Librăria Cărturești, Piața Sfatului, nr. 20, Brașov

Descriere

Vă invităm joi, 24 noiembrie, la o discuție alături de scriitorii Florin Chirculescu și Cătălin Ceaușoglu, la Librăria Cărturești Piața Sfatului, nr. 20, de la 18:00.
Vom vorbi despre cele două romane: „Solomonarul” și „Șapte povești care nu se termină bine pentru toată lumea”, alături de Eli Bădică, coordonatoarea colecției n'autor.
Solomonarul”, de Florin Chirculescu
Două planuri, unul din secolul al XIX-lea, celălalt din prezentul secolului al XXI-lea, se împletesc în niște circumstanțe extra-ordinare. Emin și Max Murgescu, zis Macu, un soi de afacerist obsedat de Eminescu, se caută continuu prin timp și spațiu. Iar strașnica jurnalistă Louise e centrul de greutate în această tatonare fără sfârșit. Coincidențele răsar parcă de nicăieri, contextele istorice și socio-politice capătă profunzime, crizele și corupțiile se adâncesc, măștile cad încet-încet, iar solomonarul nu face decât să strângă menghina și mai puternic.
Șapte povești care nu se termină bine pentru toată lumea”, de Cătălin Ceaușoglu
O neașteptată îndrăgostire salvează un tânăr literat. O statistică îngrijorătoare schimbă istoria unei țări. O acuzație neobișnuită asupra surselor de inspirație ale unui cunoscut scriitor atrage o reacție radicală. Un abuz din copilărie are consecințe pentru un adolescent și câțiva pasageri. O misiune specială divizează un grup de credincioși. O previziune îl determină pe un bătrân să încerce ceva nou. O vacanță de vis în Grecia schimbă definitiv două cupluri.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?