Transilvania Shorts 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 - 13 Iulie 2019

Descriere

TRANSILVANIA SHORTS 2019
a-IV-a ediție TS ajunge în Brașov!

Cea de-a patra ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Transilvania Shorts ajunge la Brașov în perioada 11 - 13 iulie, la Centrul-Cultural Reduta, cu o selecție de filme excepționale, selectate ṣi premiate în cele mai mari festivaluri de film din lume.

Scurtmetrajele selectate, în competiția TS 2019, provin din aproape toate colțurile lumii ṣi au fost selectate din peste cele 700 de filme înscrise în competiția de anul acesta: Austria, Belgia, Canada, China, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, India, Italia, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii.

Juriul TS 2019 este format din: Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual], Augustin C. Pop [animator, actor ṣi păpuṣar], Damian Groves [regizor, animator ṣi artist plastic], Bogdan Zelinschi [Ilustrator ṣi animator], și Radu Munteanu, producător ṣi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TS.

Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a patra ediții TS, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.transilvaniashorts.ro

Filmele sunt subtitrate în limba engleză ṣi în limba română.
Intrarea este liberă.

---

Știm cât de dificil poate fi, pentru regizori, să își producă și distribuie creațiile, cu atât mai mult, dacă sunt filme de scurt metraj și producții independente. TRANSILVANIA SHORTS [TS] poate fi un instrument util oricărui regizor, pentru a promova filmul său de scurtmetraj, și a primi răspunsul publicului.

TRANSILVANIA SHORTS [TS] este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă si independentă.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?