Terrarium Art Workshop cu Alexandra Damian (Crearium)

Imagini

Informații

Data: 7 Mai 2022, 11:00 Sâmbătă

Descriere

De ce iubim terrariile? Pentru că sunt expresia unui microunivers vegetal autosustenabil. Odată asamblate, terrariile se dezvoltă și rezistă ani întregi cu intervenții minime din partea omului. Vă invităm să descoperiți arta combinării speciilor potrivite de plante și elemente minerale la workshopul de terrarium art, susținut de Alexandra Damian, creatoarea brandului Crearium. ”Terrariile nu sunt doar produse de decor menite să înfrumusețeze un spațiu, ci grădini în miniatură, unde designul estetic se îmbină cu știința îngrijirii suculentelor și cu o tehnică elaborată de creare a aranjamentului”, susține Alexandra.

Dacă îți este dor să te pierzi în natură, dar rutina și viața orașului nu îți permit, vino la acest workshop unde vei găsi un refugiu în grădinile miniaturale pe care le poți lua cu tine oriunde. Aici, fiecare participant va învăța cum să își asambleze propriul terrariu pe care îl va păstra la finalul atelierului.

Toate materialele necesare sunt incluse în preț.

Preț: 400 lei

*Din motive de siguranță, toți participanții trebuie să prezinte Certificatul Verde de vaccinare împotriva Covid-19 sau un test negativ pentru a obține accesul la atelierele noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!

** Retragerea de la atelierele scurte cu rambursarea sumei achitate se acceptă, cel târziu, cu 2 zile înainte de data atelierului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?