Târguiala de Toamnă

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Noiembrie 2020, 12:00 Duminică

Descriere

TÂRGUIALĂ URBANĂ lansează primul eveniment de timp #shopmycloset, organizat la CUBODESIGN.ro, duminică, 08 Noiembrie 2020, între orele 12.00 și 16.00, unde brașovenii vor putea achiziționa la prețuri prietenoase și negociabile, într-o atmosferă primitoare, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, genți și alte lucruri faine de prin dulapul unor fete faine, dar și articole noi. Vei putea găsi articole atât pentru damă, de toate vârstele, cât și pentru bărbați și copii.
P.S. Evenimentul se va desfășura în condiții stricte, vor exista dezinfectanți la intrarea în locație, iar atât expozanții, cât și vizitatorii vor purta mască de protecție. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Conceptul de "Târguială Urbană" prezintă o serie de evenimente de tip "yard sale", organizate în diferite locații din Brașov. Îndemnăm lumea să acorde o a doua șansă hainelor purtate, dar bine întreținute, pentru un mediu înconjurător sustenabil și un stil de viață alternativ. Fiecare articol în parte reprezintă începutul unei noi povești în viețile clienților.

Ce e de facut pentru a schimba in bine industria textila?
La nivel global, numărul mediu de purtări al unui obiect vestimentar a scăzut cu 36% comparativ cu 15 ani în urmă, conform studiului „A new textile economy: redesigning fashion’s future” realizat de Fundația Ellen MacArthur în 2017. Oamenii dețin mai multe haine decât au cu adevărat nevoie, haine care nu își înfăptuiesc adevăratul lor scop și care capătă prematur atributul de deșeu.
Sub 1% din materialele utilizate pentru producerea hainelor sunt reciclate și transformate în haine noi, iar doar 13% din totalul acestor materiale trec printr-un proces de downcycling și ajung să fie reutilizate sub formă de umpluturi pentru diferite obiecte.

Cum putem, prin urmare, sa reducem consumul de textile si sa contribuim astfel la restabilirea unui echilibru in mediul inconjurator?
În ultimii ani, industria și consumatorii au devenit mult mai conștienți de impactul negativ pe care supraconsumul de textile îl are asupra mediului înconjurător. Noi susținem adoptarea unei politici sustenabile și revânzarea hainelor, încurajând reutilizarea acestora, astfel oferindu-le clienților beneficii în momentul în care aderă la astfel de practici.
Astfel ne propunem să contribuim la reducerea supraconsumului de textile, dar și la reîmprospătarea garderobei tale cu prilejul sezonului rece.
Vrei să ni te alături în acest demers?
Fă-ne o vizită duminică și achiziționează haine atent îngrijite.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?