Serile de Arhitectura - Workshop1

Imagini

Informații

Data: 21 Februarie 2023, 18:30 Marți
Evenimentele trecute
  • 7 Februarie 2023, 18:30 Marți

Descriere

Serile de arhitectură înseamnă o serie de ateliere de sine stătătoare, care se vor desfășura în galerie marțea, de la 18:30.
Primul atelier, are ca obiect de studiu Brașovul.
Nivel: începători
Taxa participare: 150 ron
Inscriere: link formular
https://tinyurl.com/arhitectura1
 
Ne întâlnim pentru a ne destinde și explora locuri( în imagini), observând arhitectura și detaliile ce definesc cultura locului.
Vom alterna poveștile cu schițele și ne vom lăsa surprinși de descoperirile făcute.
Obiectivul acestei activități este deprinderea unor abilități utile în excursii și plimbări, prin care să putem scoate la lumină aspecte particulare ale culturii locale, ce pot duce la înțelegerea locului și conectarea cu acesta.
Trainer: arhitect Raluca Zbarcea
A studiat arhitectura la Cluj-Napoca, Hamburg și Barcelona, este implicată în proiectarea de arhitectură, acțiuni de creștere a calității spațiului public, civism, educație dar și consultanță pentru încadrarea construcțiilor în specific arhitectural local.
Dragii nostri, avem o mare rugaminte: daca prezentati simptome de gripa, raceala sau COVID sa nu participati la eveniment, din dorinta de a evita raspandirea acestora. Multumim pentru intelegere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?