Sense Art Weekend cu Getty Tatomir

Imagini

Informații

Data:
  • 10 - 12 Martie 2023
  • 10 Martie 2023, 12:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Sense Art Weekend cu Getty Tatomir

Descriere

Te-ai gândit vreodată să experimentezi pictura abstractă lăsându-te purtat(a) de muzică și dans? De dată asta, Getty te conduce într-un substrat aparte, acolo unde pe lângă frumoasele culori vei amesteca și alte simțuri menite să creeze o opera de artă complexă. Dacă ești pregătit(a) să încerci o astfel de aventură, înscrie-te la "Sense Art Weekend", 10-12 martie 2023, în Sat Izvoare, județ Harghita.
Cost participare: 900 ron (include cazare în camere duble sau triple într-o cabană mirifică, dotată cu ciubăr și saună), toate mesele, atelierele și materialele. Nu include: transport și băuturi
Pentru înscriere, se plătește un avans de 50% până la data de 1.02.2023- Avansul nu este rambursabil în caz de retragere după dată de 10.02.2023.
Rezervarea se face pe Whatsapp la 0720527381 (Getty)

Despre Getty Tatomir
Getty este co-fondatoarea galeriei de artă Ora0 concept conturat și dezvoltat împreună cu George Stanciu. Ora0 a devenit și numele școlii de limbi străine pe care a deschis-o acum 15 ani, unde preda engleză, germană, spaniolă și română. Pictează de mică, îndrumată și impulsionată la început de drum de unchiul ei, pictorul profesionist Gheorghe Pantea, pentru că ulterior să-și înceapă pe cont propriu căutările de sine, prin experimentarea diferitelor stiluri.
A avut 2 expoziții sold out în Brașov, la Bistro del Arte. A vândut opere de artă colecționarilor de peste hotare, în Anglia, Belgia, Germania, Italia, SUA, Spania și Elveția, atât prin social media cât și pe platforme internaționale cum ar fi SaatchiArt și Singulart.
A pictat în 2021 la invitația Muzeului de Artă Brașov, live, în sala principala de expoziții din incinta muzeului. Ulterior, Getty a organizat o licitație de artă la care a invitat și alți artiști, cu scopul strângerii de fonduri pentru Muzeul de Artă Brașov.
Este cunoscută și pentru taberele de artă pe care le organizează în alte țări precum și pentru atelierele de pictură abstractă.
Acum 4 ani, Getty împreună cu prietenele ei dragi, Beți Piscureanu și Laura Bercean, au creat No Asha Da, un brand de haine unicat, imprimante cu tablourile semnate de artistă.
Aici puteți afla mai multe despre ea, arta și proiectele ei.
www.noashada.com
instagram: gettytatomir
fb: @Getty Tatomir Artist

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?