Rockstadt Extreme Fest 2022 - Ticket Exchange - Bilete de hârtie (biletele negre)

Imagini

Informații

Data: 3 - 7 August 2022

Descriere

Toți cei care au deja bilete cumpărate în anii anteriori au prioritate la achiziționarea diferenței pentru Rockstadt Extreme Fest ediția 2022 începând din data de 09.10.2021 ora 15:00 și până în 10.10.2021 ora 23:59.

În intervalul de timp menționat, vor fi disponibile 1000 de bilete la prețul de 450 lei pentru cei care au bilete de HÂRTIE cumpărate în 2019 de la intrarea în festival

Toți cei care nu au reușit să își ia bilet la acest preț vor trebui să folosească aceeași procedură achiziționând diferența până la pragul de preț valabil în acel moment.

Biletele de hârtie se pot upgrada individual, nu se pot comasa mai multe bilete în aceeași comandă.

1. În câmpul Cod de acces întroduceți seria și numărul biletului de hârtie pe care îl aveți, fără spații, liniuță sau textul „nr.”

Exemplu: serie și număr scrise pe bilet P3-REF20 nr. 0032 – introduceți P3REF200032.

2. Click pe butonul Trimite

3. Identificați prețul biletului de hârtie pe care îl dețineți și pe același rând adăugați un bilet de valoarea diferenței până la prețul de 450 lei

4. Click pe butonul Cumpără bilete

5. Continuați cu finalizarea comenzii și plata acesteia

6. În acest moment, în contul vostru de pe iabilet.ro s-a generat un nou bilet de valoarea diferenței pe care, de asemenea, îl puteți trimite pe e-mail sau tipări

ATENȚIE: Noul bilet care reprezintă diferența până la prețul final NU este luat în considerare fără biletul de hârtie pe care l-ați achiziționat inițial. Păstrați cu grijă biletul de hârtie care trebuie returnat și în schimbul acestuia împreună cu biletul pentru diferență veți primi abonamentul final valid pentru intrarea la festivalul din 2022.

Validarea biletelor se poate face începând cu data de 09.12.2021 de la ora 16:00 la club Rockstadt Brașov. Din 11.10.2021, programul validărilor este de luni până vineri între orele 16:00 și 20:00. Vom face validări și în zilele de sâmbată cu o programare prealabilă pe e-mail, tot în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Biletul de hârtie trebuie să ajungă în posesia noastră care împreună cu diferența achitată vor fi preschimbate într-un abonament valid.

În momentul preschimbării veți primi și suma de 30 lei promisă.

Noi vă credem pe cuvânt că atunci când achiziționați diferența pentru 2022 aveți biletul de hârtie însă dacă nu ni-l prezentați la schimb, va trebui să achitați și suma acestuia.

Pentru orice alte întrebări, nelămuriri, sugestii, sau cazuri speciale puteți contacta organizatorul pe e-mail info@rockstadtextremefest.ro și va răspunde într-un timp rezonabil.

La toate tarifele se adauga si comisionul de procesare tranzactie.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?