Rockstadt Extreme Fest 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 4 August 2019

Descriere

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, va avea loc între 1 – 4 august 2019, la poalele Cetății Râșnov (terenul de Biatlon de la baza cetății). Printre trupele confirmate se numără Onslaught, Sworn Enemy, Dimmu Borgir, Paradise Lost, Hypocrisy, Asphyx și Korpiklaani.

Bilete Rockstadt Extreme Fest 2019
Abonament (presale 6) - 360 lei
Bazele Onslaught au fost puse de Nige Rockett și Steve Grice în Bristol, în 1982, proiectul stând inițial sub semnul influențelor hardcore punk pentru ca apoi să vireze direct către sound-ul trash metal. După câteva schimbări de componență și o despărțire, trupa a redevenit activă din 2005 pentru a-și întregi palmaresul muzical. Ultima modificare de formulă a avut loc în 2018. După albume ca "Power from Hell" (1985), "The Force" (1986), "In Search of Sanity" (1989), "Killing Peace" (2007), au urmat "Sounds of Violence" (2011) și "VI" (2013), lansări completate de Thrash Invasion Tour, turneu care a inclus show-uri în SUA, Canada, Brazilia, Chile și alte țări din America de Nord și de Sud. În prezent, trupa lucrează la cel de-al șaptelea album ce urmează să fie lansat în cursul acestui an.

Înființată în 1997 în New York, SUA, de Sal Lococo împreună cu alți patru membri, Sworn Enemy a purtat inițial numele „Downfall” și apoi „Mindset”. La acea vreme aborda un mix old school hardcore punk și new school breakdowns, atrăgând rapid atenția scenei hardcore americane. Primele materiale au constat într-o apariție pe o compilație numită „New Found Hope II - The First Amendment” și piesa „State Of Mind 7" ”, după publicarea căreia grupul și-a schimbat numele în Sworn Enemy.

Primul material de debut oficial al trupei a venit în 2003, numindu-se „As Real As It Gets”. Materialul, dominat de influențe trash metal combinate cu tonalități abrazive de near-black metal, a fost bine primit de industrie. De altfel, după lansarea acestuia, grupul american a plecat în turnee alături de nume ca Anthrax, Slayer, Sepultura, Soulfly, Biohazard sau Fear Factory.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?