Rob Tognoni - Transilvania Blues Nights

Imagini

Informații

Data: 1 Iulie 2022, 18:00 Vineri

Descriere

Transilvania Blues revine in forță ! Avem plăcerea și onoarea de a-l aduce pentru prima dată în România pe însuși Diavolul Tasmanian, mr. Rob Tognoni. Chitarist excepțional de power blues-rock, cel mai bun din Australia, vine la clubul Rockstadt pentru un concert unic în Brașov, vineri 1 iulie 2022 ! Let there be blues - again!
Rob Tognoni e originar din Tasmania, Australia și e cunoscut sub numele de "The Tasmanian Devil / Diavolul Tasmanian". Are un stil energic, inventiv și exploziv. Rădăcinile sale sunt de blues, blues rock și classic rock și influențele sale sunt variate, de la Cream la Jimi Hendrix, B.B. King și AC/DC.
Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Concertele sale sunt speciale, de la Cupa Mondială FIFA, la pușcăriile de maximă securitate din Australia sau Sala Mozart din Viena.
Rob vine la Brașov alături de trupa sa, Rob Tognoni Trio.

"Australian Rob Tognoni is one of the finest guitar players around today. His work is a combination of classic rock, blues & blues rock and is done
with utmost passion and precision...";
Bandit Blues Radio - USA


Un eveniment marca Transilvania Blues Nights recomandat de Rock FM și Zile și Nopți.
Sponsori: BCR, Centerline, BitDatamining, Tehnic Mihor.
Partener culinar: MeGusta

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?