Reînnoire mobilă cu Annie Sloan - Online

Imagini

Informații

Data: 20 Noiembrie 2021, 15:30 Sâmbătă
Locul: Rouge Boutique Decor, Sfintii Arhangheli 5, Brasov, Romania

Descriere

Online: Baza-1 Reînnoire mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint


La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei, specifice Annie Sloan. Totodată vom exersa metoda de aplicare modernă (netedă) și cea tip lazură (spălată), precum și folosirea șabloanelor și a diferitelor tipurilor de ceară. Cursul va avea loc online. Cu 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.
Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 15 zile.
Preț curs: Preț curs: 90+360=450 lei (participare + materialele cu care vom lucra la atelier)
Prețul cuprinde următoarele: 3 x 120 ml culori Annie Sloan Chalk Paint, 1 x 120 ml Clear Wax, 3 x 50 ml ceruri colorate, 2 pensule Annie Sloan (ovală și plată), câte un șablon, rolă pentru șablonare, hârtii abrazive, burete, cârpe, farfurii de plastic, batiste umede, un paletar de culori și 2 scânduri potrivite pentru workshop, în valoare totală de 360 lei. La acest preț se adaugă 90 lei/persoană taxă de participare. Materialele menționate veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să vă expediem kitul necesar pentru curs.
Cursul durează aproximativ 4 ore, cu o pauză de 10 minute.
Având o experiență de 5 ani și mai mult 1000 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți doar cu un aparat de uscat părulsi 2 boluri cu apă. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea reînnoi două scaune si/sau o măsuță si/sau o noptieră.
Detalii suplimentare si înregistrare la workshop pe site, aici: https://rbdecor.ro/workshop_calendar/
Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0745 069 489 sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro

Adresa atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5,Brasov, Romania

tel. 074506949, 0368462499

www.rbdecor.ro

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?