Nordic Tales – Coronițe de Crăciun cu Adina Filculescu

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2021, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Atelier Irina Neacșu, Strada Poarta Schei Nr. 6, Brașov
Sâmbătă, 27 noiembrie, 11:00-15:30
Sunt incluse materiale necesare în cadrul atelierului.
Lector: Adina Filculescu (Atelier enRose)
Grupă: 5 cursanți

Pe lângă bradul de Crăciun, cel mai popular element de decor în acest sezon este coronița împletită. De ce? Pentru că este un accesoriu versatil, ideal ca decorațiune pentru ușa de la intrare, pe perete, sau ca centerpiece pentru o masă festivă. În plus, poate rămâne relevantă și după sărbători, dacă adaptezi materialele folosite la anotimp.

Dacă ești pasionat de designul floral și în căutare de idei pentru aranjamentele de Crăciun, te invităm la un workshop cu Adina Filculescu, designer florist și creatoare a brandului enRose. În cadrul acestui workshop Adina te învață cum să creezi coronițe de Crăciun originale, în stil nordic, folosind elemente naturale. Vei lucra cu ramuri de brad, conuri, crenguțe, scorțișoară, anason, felii de citrice, panglici dar și multe alte elemente vegetale care adugă textură aranjamentelor tale.

Pentru început, Adina va aborda noțiuni teoretice de estetică în decorațiunile de Crăciun, cu accent pe stilul nordic. Această primă parte a workshopului va include atât o prezentare vizuală cu modele de inspirație, cât și demonstrații â live din partea lectorului.

În a doua parte, cursanții vor realiza propria coroniță de Crăciun, sub îndrumarea Adinei.

Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție de noi, iar la final fiecare cursant va pleca acasă cu coronița realizată în cadrul atelierului.

Program
11:00 – 12:30: Prezentare teoretică și demonstrații live

12:30 – 13:30: Pauză de prânz gestionată individual

13:30 – 15:30: Lucrul individual, sub îndrumarea lectorului

Timp de lucru: 3 ore și 30 min

Preț: 350 RON *Din motive de siguranță, toți participanții trebuie să prezinte Certificatul de Vaccinare împotriva Covid-19 sau un test rapid negativ pentru a obține accesul la atelierele practice. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?