Întâlnirile Muzeul Memoriei

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Octombrie 2019, 17:00 Vineri

Descriere

Vă așteptăm la Întâlnirile Muzeul Memoriei— o serie de discuții despre importanța (re)memorării trecutului și cum putem valorifica mărturiile celor din jurul nostru pentru a țese o istorie subiectivă, umană, compusă din fragmente de amintiri.

Întâlnirile Muzeul Memoriei își propun să dea glas trecutului printr-o discuție despre importanța și valoarea amintirilor de familie, într-un cadru plin de istorie –Waldkafe, una dintre cele mai vechi cafenele din Brașov, deschisă în 1905.

Puteți participa cu propriile voastre aduceri aminte păstrate în familie (fotografii, scrisori, obiecte) și cu gânduri despre cum putem contura împreună istoria prin mici fragmente personale.


Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Proiect cofinanțat de AFCN și Consiliu Județean Brașov.

Parteneri: Waldkafe, Muzeul „Casa Mureșenilor”, Visssual, Viscri 32, Cărturești Brașov, Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?