Imposibilul nu există! – Serile Alinei Ursu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Ianuarie 2021, 21:00 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 15 Decembrie 2020, 18:00 Marți

Descriere

Te invit la o cină altfel, într-un loc cu o magie aparte, alături de Oameni care merită, vor și pot mai mult.
Cină-eveniment, sesiune TEDx exclusivă, meditație, empowerment, fapte bune împreună.
O călătorie în copilărie, o întâlnire cu gusturile și amintirile plăcute, și revenirea printre obstacole în seara noastră. Momentul în care să-ți crești nivelul de conștiință, să-ți găsești răspunsurile și energia de a merge mai departe.
Soarta. Probabil, cele mai interesante, cele mai importante si, in acelasi timp, cele mai complicate intrebari ale fiecarui om sunt: In ce consta Soarta mea? Ce mi-e destinat in aceasta viata? Ce pot si trebuie sa fac, dar ce este ceea ce nu voi reusi niciodata, indiferent de circumstante? Pot oare sa schimb ceea ce nu-mi place in viata mea? Care sunt limitele posibilitatilor mele?
Te-ai întrebat vreodată, ce te determină în viață? Te găsești în situații care îți pun la îndoială scopul? În Serile Alinei Ursu, veți afla răspunsurile la aceste întrebări și veți câștiga mult mai mult. Acest eveniment de impact a ajutat mii de oameni să realizeze schimbări în viețile lor, pe care anterior doar le-au visat că sunt posibile. Pe parcursul întâlnirilor, în Serile Alinei Ursu veți avea șansa să găsiți răspunsul, oferindu-vă instrumente pentru a vă remodela destinul și a vă proiecta viața visurilor.
Căutați mai multă împlinire, mai multă pasiune sau mai multă fericire, atunci Serile Alinei Ursu este evenimentul potrivit pentru dumneavoastră. Veți începe prin a înțelege de ce faceți lucrurile pe care le faceți în timp ce descoperiți valorile și motivațiile unice care modelează modul în care gândiți, simțiți și vă comportați. Vei identifica factorii declanșatori care creează durere și plăcere în viață și vei învăța strategiile pentru a elimina durerea definitiv, în timp ce vei învăța să adopți mentalitatea că durerea nu este permanentă - durerea poate fi de fapt un cadou din care putem învăța sau o putem transforma într-o afacere grozavă.
După cum spune Alina, destinul tău este conturat în momentele tale de decizie. Luați decizia de a vă modela propriul destin - descoperiți-vă scopul în viață și aflați ce vă motivează cu adevărat. Realiniați-vă valorile și începeți să trăiți viața pe care o doriți și pe care o meritați.
În acest scop, Serile Alinei Ursu este diferit de oricare dintre celelalte evenimente. Mai mult decât orice, te va face să-ți folosești inima și să ridici miza pentru cine ești și ce bariere te angajezi să demolezi în viața ta. Fie că dorești pur și simplu să faci câteva mici distincții pentru a-ți duce viața la nivelul următor sau dacă veniți să vă revendicați viața și ceea ce vă determină să mergeți mai departe, veți găsi recompensa primului pas făcut.
Ținem cont de regulile de distanțare fizică, importanța dezinfectării mâinilor (aveți la dispoziție dezinfectant) astfel că va exista un număr limitat de locuri disponibile.
Toate profiturile rezultate sunt direcționate către cauzele Asociației DIVERSITATE.
Participarea este condiționată de rezervare prealabilă și alegerea meniului.
https://forms.gle/75vs6vp7c977sdon6
Costul participării la cina-eveniment este de 200 de lei / persoană
Rezervarea / Plata se poate face și prin REVOLUT
pay.revolut.com/profile/constaklex

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?