Green Light Fest

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 - 18 August 2019

Descriere

Green Light Fest își propune sa animeze incinta Parcului de Agrement Noua,în perioada 15. august-18 august 2019 cu un frumos festival de vară in cadrul caruia va avea loc un târg de produse alimentare, de artizanat, hande made si îmbrăcăminte. Toate cele patru zile vor fi infrumusetate de spectacole de muzica ,dans, teatru, sport si Divertisment.
În zona special amenajata de picnic vom amplasa o zona pentru servit si comercializat produse alimentare iar la intrarea in parc din strada Lacurilor un mic targ cu produse de artizanat, hande-made, flori,etc.
Evenimentul isi propune:
- motivarea si promovarea artistilor si producatorilor locali, oferindu-le oportunitatea de a participa la acest eveniment public de tip festival prin care vor avea ocazia sa isi expuna lucrarile, produsele, talentul, maiestria si de ce nu, sa fructifice munca,
- facilitarea întâlnirii cu publicul larg interesat;
- Oferirea unei oportunități de relaxare, bună dispoziție și de petrecere a timpului liber comunitați brașovene dar și turiștilor aflați în zonă printr-un cadru de sărbătoare
- Animarea cu forme de artă a zonei de agrement , absolut superba, din Parcul Noua intr-o perioada din vacanța de vară.
Te asteptam sa te relaxezi!
Evenimentul are scop caritabil, elevii unei clase a I a , dintr-o zonă defavorizată vor primi ghiozdane echipate in prima zi de scoala!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?