Festivalul Sport Montan "Săcele 2018"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 22 Octombrie 2018

Descriere

După succesul înregistrat de Bunloc Vertical Race în 2016 am continuat anul trecut cu Festival Sport Montan Săcele, un weekend plin de sporturi montane în Săcele, un festival de 3 zile în care cei mai titrați alergători montani alături de iubitorii de mișcare și natură au ales să sărbătorească împreună finalul de sezon.

Anul acesta vă invităm la o ediție pe care noi o dorim mai bună din toate punctele de vedere și în plus cu 2 probe noi, cea de Mountain-bike (sâmbătă) și cursa populară de alergare (duminică).

Vineri (19 octombrie) vom începe cu proba de Orientare și apoi proiecții de filme montane în Centrul Multicultural și Educațional Săcele.
Sâmbătă (20 octombrie) va începe cu un concurs cu parapantă, de aterizat la punct fix și, în paralel, cu proba de mountain-bike (20 km cu 1000m diferență de nivel pozitivă). Proba ”vedetă” va fi a treia ediție Bunloc Vertical Race care ne va aduce pe toți la Cabana Sava de pe Bunloc. Tot acolo vom ține și Cursa Copiilor.

Duminică (21 octombrie) vom porni din centrul Săcelelui, spre Vârful Piatra Mare sau până în Bunloc și înapoi în Săcele. Astfel puteți alege ce cursă vă doriți să alergați: Piatra Mare Mountain Running (30 km, +1500 m), Bunloc Trail Running (15 km, +700 m) sau Cursa Populară (8km, +300m).
Festivalul se va încheia cu festivitatea de premiere la Centrul Multicultural și Educațional Săcele.

mai multe detalii AICI

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?