Festivalul Mustului

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Octombrie 2019

Descriere

Festivalul Mustului vă așteaptă în primul weekend de Brumărel (4 - 6 octombrie 2019) în Zona de Agrement de la Noua să sărbătorim toamna, cu must dulce, pastramă și multă voie bună.

Valuri de must bun și proaspăt stors chiar sub ochii trecătorilor vor stinge setea ațâțată de bucate boierești. Pe grătare vor sfârâi pastramă de oaie, mici, ceafă de porc, cârnăciori, coaste și alte bunătățuri. Nu vor lipsi bulzul, balmoșul, fasolea cu ciolan, varza călită, murăturile asortate și un deliciu mai puțin obișnuit pe la noi, adus de la sute de kilometri depărtare, direct din bucătăria maramureșeană, sarmalele cu păsat.

La desert, un alt răsfăț: plăcinte, gogoși, kurtos, prăjituri gustoase făcute în casă, clătite și câte și mai câte delicii pentru gusturi rafinate.

Atmosfera va fi întreținută de artiști brașoveni, dar nu numai. Muzica va răsuna cam cât e ziua de lungă, sporind cheful de petrecere.

Cei care se cred în stare se pot înscrie în concursurile de băut must ori de mâncat mici sau prăjituri, iar cine vrea să-și măsoare puterea intră într-o întrecere de forță. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii savuroase.

Cei pasionați de handmade vor găsi la festival obiecte lucrate cu migală de artistele de la Corund, dar și bijuterii făcute manual, decorațiuni din lemn și multe altele. Pentru cămările încăpătoare, de la târg pot fi cumpărate gemuri, sucuri, miere.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?