Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Mai - 2 Iunie 2019

Descriere

Teatrul Arlechino Braşov are bucuria de a vă invita la ediţia a V-a a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii "ARLECHINO - CARAVANA POVEŞTILOR", care va avea loc în perioada 27 mai - 2 iunie 2019.
Festivalul este iniţiat, organizat şi susţinut logistic de către Teatrul Arlechino, cu sprijinul şi finanţarea Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Braşov şi este un proiect amplu care se adresează copiilor şi întregii familii.
Festivalul nu are un caracter competitiv, se desfăşoară ca o caravană de spectacole pe parcursul a şapte zile de manifestări artistice şi culturale. Sunt prezente peste 15 trupe de teatru din România şi din străinătate (Republica Moldova, Argentina, Italia)
În cadrul festivalului se vor desfăşura atât ateliere de creaţie şi workshop-uri pentru copii, cât şi o lansare de carte, o monografie care va marca celebrarea împlinirii a 70 de ani de existenţă a Teatrului Arlechino în peisajul cultural braşovean.
Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Arlechino Braşov, str. Apollonia Hirscher nr.10. Vă aşteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?