Festivalul BeautyProff 2018

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 - 25 Martie 2018

Descriere

FESTIVALUL BEAUTY PROFF  - 4 zile dedicate frumusetii in inima Romaniei – BRASOV. 
Expozitie nationala de servicii, produse si echipamente pentru ingrijire corporala, coafura, make-up, manichiura, pedichiura. Campionat (coafura, manichiura, machiaj). Masterclass-uri de perfectionare pentru profesionistii din industria frumusetii.

Pentru mai multe detalii - Elena Cimpoesu (elena.cimpoesu@beautypublishing.ro) 0745174661

Intre 22 si 25 martie 2018 - si pe viitor cu 2-3 saptamani inainte de sarbatorile pascale vom organiza in Brasov (str. 13 decembrie, 96) un eveniment cu laitmotivul – sarbatoarea frumusetii in Romania ce va cuprinde – proiecte educative, proiecte de evaluare a nivelului de calificare si recunoastere (premiere) cat si proiecte de expunere / promovarea furnizorilor de echipamente, produse si servicii (expozitii).
Un proiect ambitios, care va contribui major la crearea unei industrii a frumusetii mai puternice, mai unite, mai coagulata. Speram sa putem construi impreuna un spatiu - un teritoriu - unde sa fie apreciata valoarea, iar dezbaterea sa fie corecta.
Ne propunem sa construim cea mai mare platforma profesionala din tara si sa adunam cea mai mare audienta in jurul acestui concept, prin proiecte creative, antrenante si interesante pe care le vom oferi.

Festivalul BEAUTY PROFF din 2018 va cuprinde:
- EXPOZITIE nationala pentru furnizorii din industria frumusetii din Romania (importatori, distribuitori, produse, echipamente si servicii pentru cosmetica, ingrijire corporala, coafura, tunsoare, manichiura, pedichiura, extensii de unghii, machiaj etc) 

- CAMPIONAT National Deschis si Independent pentru 3 domenii de beauty (doar pentru prima editie, urmand ca in editiile ulterioare sa extindem catre alte domenii cum este cosmetica de exemplu) - HAIR (3-5 nominalizari / categorii), NAILS (3-5 nominalizari / categorii), MAKE-UP (3-5 nominalizari / categorii). CAMPIONATUL va fi organizat la standarde internationale de competitie si jurizare, care sa fie o autentica platforma pentru evaluarea maiestriei si competentelor profesionistilor din domeniu, cat si pentru promovarea lor. Parteneri in acest proiect – Festivalul Nevskiye Berega (Sankt Petersburg), WBF (World Bodypainting Festival) etc
* toti participantii la CAMPIONAT trebuie sa detina cetatenie romana
** pe site-ul Festivalului se vor putea vedea: regulamentul de participare, componenta juriului si criteriile de jurizare pentru fiecare categorie si nominalizare, de asemenea – notele evaluarii - in mod transparent de tot publicul interesat. 

-CURSURI & WORKSHOP-uri
Festivalul va organiza anual cursuri si workshop-uri de coafura, tunsoare, make-up si naildesign cu traineri din strainatate, dar si din tara.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?