Dr. Nicu's Skyzoid Poets

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Iulie 2019, 19:00 Marți
Telefon Informații: 0722 373 090

Descriere

Vă invităm marți, 9 iulie, de la ora 19:00, în Tipografia, să sărbătorim ultima ediție a sezonului (acum chiar pe bune) și 3 ani, 7 luni și 17 zile de la prima ediție Dactăr Nicu's Skyzoid Poets. O să avem o ediție cât se poate specială, cu poeta Xiao Yue Shan (单小月) din China care este invitată anul acesta la Z9Festival 2019 și cu Bogdan Cosa care ne va citi în premieră din următorul său roman care va apărea în viitorul apropiat. Evenimentul va fi moderat de Vlad Drăgoi și Robert Gabriel Elekes

Vă invităm apoi și la un afterdrink de final de sezon, desigur, tot în Tipografia.

Cover făcut de Roxa Târziu și nu vă impacientați, vine curând și un afiș, ca întotdeauna fantastic, marca Roxa Târziu.

Xiao Yue Shan 单小月 is a poet born by the Yangtze River, raised on the Pacific Coast, and living alongside Meguro River in Tokyo. Her chapbook, How Often I Have Chosen Love, is out now by way of Frontier Poetry. She currently works with Spittoon Literary Collective (Beijing), Tokyo Poetry Journal, and Asymptote Journal.

Bogdan Coşa s-a născut pe 24 ianuarie 1989, la Codlea. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii Transilvania din Braşov, apoi a urmat studiile masterale în Teoria literaturii la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti. În 2011 a publicat Poker, primul roman al trilogiei cu acelaşi titlu, în urma câştigării Premiului pentru Debut al Editurii Cartea Românească, ediţia 2010. În 2013 i-au apărut la aceeaşi editură volumul de poezii O formă de adăpost primară şi a doua parte a trilogiei, Poker. Black Glass; în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, ediţia a IV-a, romanul i-a adus premiul „Tînărul Prozator al anului 2013”. A primit bursa de creaţie a revistei Observator cultural şi a beneficiat, de asemenea, de programele de rezidenţe pentru scriitori oferite de Hessischer Literaturrat (Germania), Pécsi Íróprogram (Ungaria), FILIT (România) şi Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu” (România).

Evenimentul face parte din proiectul „Scriitori și confulențe. Literatura română ca polisistem”, organizat de ULBS și co-finanțat de AFCN

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?