Doru Octavian Dumitru

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Martie 2019, 19:00 Miercuri

Descriere

Bilete disponibile si aici --> https://bit.ly/2F3DX8O

Ai auzit de el, te-a făcut să râzi de nenumărate ori. L-ai savurat alături de prieteni, chiar și în moementele în care erai foarte serios, tot ți-a stârnit zâmbetul sau ai râs în hohote la glumele lui.
Carismatic, cu un simț al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru este un One Man Show, care prin spectacolele sale umple sălile și invită la bună dispoziție.
Destinderea și terapia prin râs pe care o insuflă Doru Octavian Dumitru, îi suprinde pe toți cei care vin să petreacă alături de el o seară relaxantă, sau mai mult, o seară terapeutică.
Un show inedit în care celebrul comediant îți servește o porție uriașă de râs cu multe picanterii umoristice.
Artistul, originar din Galați a câștigat toate festivalurile de umor numai cu locul 1, acest lucru atestându-i talentut și abilitățile de maestru al comediei.
Doru Octavian Dumitru vine la Galați să împartă bună dispoziție și să ne dezvăluie adevărata artă a comediei. Va fi un spectacol de zile mari, special conceput pentru iubitorii de comedie pură.
Vino și tu să savurezi o porție zgomotoasă de glume.Te așteptăm să trăiești alături de prieteni un show care îmbie la zâmbete nenumărate și la bucuria pe care o transmite Doru Octavian Dumitru alături de invitații săi. Da, ai auzit bine, vei avea parte de doze duble de umor și de surprize unice.
Weekend-ul acesta, rezervă-ți timp numai pentru bună dispoziție și o porție de optimism, pentru că artistul te va determina să privești lumea într-un mod pozitiv. Fii părtaș la un show de la care vei pleca cu bateriile încărcate și cu doza de umor la purtător!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?