Christmas Greetings

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2021, 11:00 Duminică

Descriere

Christmas Greetings – Workshop de Caligrafie Modernă cu Amalia Bucur

Atelier Irina Neacșu, Strada Poarta Schei Nr. 6, Brașov
Duminică, 28 noiembrie, 11:00-14:00
Sunt incluse materiale necesare în cadrul atelierului.
Lector: Amalia Bucur (Amalia Calligraphy)
Grupă: 7 cursanți + 1 bursă socială

În așteptarea Crăciunului, vă invităm la un workshop tematic dedicat caligrafiei moderne, cu Amalia Bucur, creatoarea brandului Amalia Calligraphy. Într-o lume în care comunicarea se mută în mediul digital, Amalia propune redescoperirea instrumentelor clasice de scris, exersarea răbdării și a unei maniere de lucru în tihnă.

Odată familiarizați cu tocul, penița și cerneala, cursanții vor studia alfabetul în stil caligrafic, pornind de la construcția unor tușe simple, până la experimentul cu stiluri mai complexe. Rezultatul final constă în realizarea unei felicitări pe care o poți oferi cuiva drag alături de cadourile de Crăciun.

Cursanții vor primi materialele necesare în cadrul workshop-ului: hârtie pentru exercițiu și hârtie specială pentru realizarea felicitărilor, plicuri, cerneală, dar și alți pigmenți pentru a testa diverse medii de scriere. La finalul atelierului, fiecare cursant va pleca acasă cu felicitarea realizată, alături de un suport de curs și un set de instrumente de bază (un toc drept, o peniță flexibilă și o călimară cu cerneală).

Acest workshop este dedicat atât adulților, cât și copiilor, care doresc să-și stimuleze creativitatea cu o activitate relaxantă, de weekend. Atelierul nu presupune un anumit nivel de experiență în tehnicile caligrafiei, având caracter introductiv și experimental.

Timp de lucru: 3 ore

Preț: 270 RON


*Din motive de siguranță, toți participanții trebuie să prezinte Certificatul de Vaccinare împotriva Covid-19 sau un test rapid negativ pentru a obține accesul la atelierele practice. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?