Calatoria Talentelor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 - 31 August 2019

Descriere

Calatoria Talentelor" este un program de anvergura, Suntem la a treia editie, in care am reusit sa ne implicam alaturi de colaboratori si parteneri, profesonisti in domeniul artistic si nu numai. Doua editii de succes, emotie, bucuri povesti ce ne-au emotionat, copii cu talent. Au demonstrat ca merita implicarea noastra, a-i sprijini in arta talentului. Rezultatele acestui proiect tin de implicarea unui numar cat mai mare de oameni cu suflet, dornici sa contribuie la aceasta cauză buna. Este o sansa fiecaruia de a ajuta un copil, adolescent sau un tanar, a-l putea sprijini in acest drum.
Este foarte important ca ei sa-si depaseasca toate frontierele (responsabili, solidari și muncitori), iar pentru aceasta trebuie sa ii ajutam, sa le inlesnim mijloacele si sa le punem la dispozitie resursele educative de care au nevoie, pe scurt - sa credem in arta si talentul lor. "
Programul “Călătoria Talentelor” este adresat copiilor, adolescentiilor si tinerilor instituționalizați, dar si altor beneficiari de servicii sociale din tara, avand scopul de a identifica si a sustine talentele ale acestora.
Cum credem noi:
Fiecare isi are povara creației concentrată în sufletul său. Nu exista scuză pentru a nu le oferi incredere, pentru a nu le sutine talentele artistice si de a arata astfel lumii esenta trairii, fericitii si a potentialului!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?