Brașov Jazz & Blues Festival.10

Imagini

Informații

Data: 11 - 15 August 2022
Locul: Piata Sf. Ioan, Brașov, Romania

Descriere

Deși au trecut 10 ani de la primele concerte organizate la Brașov Jazz & Blues Festival, pare că a fost ieri... Ne aducem aminte de entuziasmul [a se citi nebunie sau inconștiență] cu care început totul, de artiștii veniți din alte țări sau de pe alte continente, de publicul curios, dar exigent care a fost alături de noi încă de la început, de stângăciile noastre, și mai ales de bucuria contagioasă pe care am împărtășit-o cu alți ”nebuni” ca noi. Sentimentul acesta a făcut ca festivalul să existe an de an și doar s-a amplificat de-a lungul timpului, astfel că acum nu ne mai putem imagina anul fără Brașov Jazz & Blues Festival.

Așa că iată-ne ajunși la ediția cu numărul 10, prilej numai bun de celebrat prieteniile pe care le-am legat în cei 10 ani, pregătindu-ne în același timp pentru surprizele acestei ediții.
Acesta este conceptul care stă la baza ediției din 2022, care se va regăsi atât în line-up-ul festivalului, cât și în activitățile conexe extrem de numeroase care vor completa experiența festivalului, o experiență pentru întreaga familie și o sărbătoare pentru Brașov.

Brașov Jazz & Blues Festival.10 va fi organizat în perioada 11-15 august 2022, în aer liber în Piața Sfântul Ioan, Piața Brassai și în Parcul Central Nicolae Titulescu.

Program Piața Sf Ioan:
Joi, 11 august
Berti Barbera & LK Band (RO/ DE)
Jan Akkerman Band (NL)

Vineri, 12 august
Carlos Bica & AZUL feat. Frank Möbus + Jim Black (POR/ DE)
Michael Olivera & The Cuban Jazz Syndicate (Cuba)

Sâmbătă, 13 august
Raphael Wressnig & Gisele Jackson (AU/SUA)
John Nemeth (SUA)

Duminica, 14 august
Kirk Fletcher (SUA)
Sharrie Williams & LK Band (SUA/ DE)

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?