Atelier de pictura de weekend

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Martie 2019, 17:00 Duminică
Locul:Braşov, Alchemy Hub
Evenimentele trecute
  • 23 Martie 2019, 17:00 Sâmbătă
  • 22 Martie 2019, 17:00 Vineri

Descriere

Va invitam la un workshop intensiv de weekend la Brasov destinat persoanelor care au mai pictat si care vor sa experimenteze, sa evolueze, sa invete din trucurile unui profesionist; vom aborda acest atelier din perspectiva experimentului, a lucrului rapid, schitei, improvizatiei, spontaneitatii. Este un atelier pentru adulti dar in masura interesului se pot inscrie si adolescenti.
Tematica va fi stabilita dupa sondarea persoanelor care se vor inscrie, urmarindu-se personalizarea programului acestui atelier in functie de interesul participantilor.
Pretul include accesul la workshop. Pretul nu include cazare, masa sau transport . Aceste optiuni sunt la latitudinea fiecaruia.
Fiecare participant va aduce materialele cu care doreste sa lucreze. Recomandam vopsele care se usuca mai repede: acrilice, tempera. Uleiul nu este alegerea ideala desi sunt solutii si pentru cine insista sa lucreze in ulei. Se vor pune la dispozitia participantilor sevalete de camp pe durata atelierului.
Toate conditiile sunt descrise pe site, link https://tabaradepicturahobbyart.org/ateliere-de-pictura-de-weekend-la-brasov/

Cu cine?
Tudor Francu a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea specializarea Pictura in 2001 si a avut o perioada de 3 ani in care a predat pictura si desen la scoala generala din Beius. Traieste din arta iar din 2009 este instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art fiind foarte apreciat de toti participantii pentru daruirea cu care transmite din cunostintele si experienta lui artistica iar faptul ca unii au revenit anual in cei 10 ani de tabere uneori chiar de 2-3 ori, este o dovada a aprecierii de care se bucura in randul invataceilor.
”Viata mea de zi cu zi se imparte intre pictura, muzica, sah, fotografie, drumetii, calatorii… De cand ma stiu am fost inconjurat de creioane, culori, pensule… asa ca parcursul vietii prin care am ajuns artist plastic a venit firesc. Dar, la fel de firesc mi s-a parut intotdeauna sa ofer din cunostintele si experienta mea celor interesati de acest domeniu, cu atat mai mult cu cat stiu si inteleg ce inseamna nevoia de exprimare prin forma si culoare. ”- Tudor Francu

Beneficii pentru participanti:
Gratie partenerilor nostri, participantii la atelier vor beneficia de urmatoarele facilitati:
1. Toti participantii la ateliere beneficiaza de o ”reducere de artist” pe viata, la serviciul de inramari tablouri de pe www.arta-inramarii.ro ( la rame , passepartout, sticla)

2. Participantii la acest atelier vor primi odata cu achitarea avansului un voucher electronic de reducere la decoratiuni de perete achizitionate din magazinul Deco-perete.ro .

3. Toti participantii la ateliere vor primi odata cu achitarea avansului un voucher electronic de reducere la materiale de pictura achizitionate online din magazinul Craftmall.ro .

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?