Atelier de autocunoastere prin teatru cu actrita Cristina Bordeanu

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2023, 15:00 Duminică

Descriere

Galeria de Arta Ora0 te asteapta la un eveniment special:
Atelier de autocunoastere prin teatru cu actrita Cristina Bordeanu.
,,Acest atelier isi propune sa aduca impreuna oamenii care doresc sa acceseze o latura mai profunda a lor, aceea in care isi dau seama de cat de multe lucruri pot face si au si incredere in gandul asta. Vom experimenta impreuna exercitii desprinse din mai multe metode si tehnici teatrale, culese si structurate pentru ca voi sa fiti cu un pas mai aproape de voi insiva. Exercitii de respiratie, de conectare, la sine si cu grupul, impro - care vor deveni un set de skilluri pe care sa le luati cu voi in viata de zi cu zi si care va vor ajuta in momente de anxietate si situatii inconfortabile, de neincredere in propria persoana sau dificultati in a va conecta cu propriul sine sau cu ceilalti. Va astept cu bucurie, sa ne jucam impreuna !
P.S. Haideti in haine lejere, in care sa va puteti misca comfortabil.
Bonus : La finalul atelierului va avea loc un Q&A cu trainerul, despre emotii si gestionarea acestora, daca acest lucru se va dori de catre participanti.
Durata: 15.00-18.00
Contributie : 60 de lei acces general, 45 de lei elevi/studenti
Numar maxim de participanti : 20 de persoane. De aceea, va rog sa va inscrieti/rezervati un loc la nr. 0737650420- Cristina
Atelierul este dedicat in mare parte tinerilor de peste 15 ani, insa nu sunt exclusi nici seniorii. Daca cererea va depasi numarul maxim de participanti, vom lua in calcul organizarea unei alte editii a acestui curs."
Despre trainer
Cristina Bordeanu este o tanara actrita independenta, absolventa a Facultatii de Teatru si Film, UBB, Cluj-Napoca, in 2022. Printre atelierele sustinute de ea pana acum, a fost trainer in cadrul Junior Summer University XIV, unde timp de o saptamana a lucrat intensiv cu participantii de la Facultatea de Teatru, sustinand cursurile de Arta Actorului. Si-a scris, conceptualizat si gandit one-woman showul ,, Adevarata poveste a Spanului”, un spectacol care imbina universul arhaic cu contemporaneitatea si in care figura antagonistului din Harap-Alb este reabilitata, Spanul fiind de fapt, nevinovat si obligat de tot felul de cirucumstante sa procedeze asa cum a facut-o. ,, Un spectacol despre natura umana in care demonstrez ca fiecare dintre noi, avem in interiorul nostru, atat dimensiunea de victima, cat si cea de calau.” Spectacolul a avut pana acum 7 reprezentatii prin toata tara, urmand ca in luna aprilie sa fie reprezentat in Brasov, Bucuresti, Targu Mures si Oradea, in cadrul unui turneu independent organizat de Cristina. A colaborat cu Asociatia Texte bune in locuri nebune si cu Compania Magic Puppet. A organizat si moderat evenimente de SPOKEN WORD POETRY la Brasov si la Cluj-Napoca. A sustinut ateliere de teatru prin tara, atat pentru adolescenti si tineri, cat si pentru adulti si varstnici. Ea crede ca cea mai mare putere a unui om este de a oferi si de...a crede.
Va asteptam!

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?