Alpin Film Festival

Imagini

Informații

Data: 7 - 12 Septembrie 2021
Locul: Brașov, Predeal, Râșnov.

Descriere

Unicul eveniment cinematografic din România dedicat culturii și educației montane, revine în perioada 7-12 septembrie cu o serie de proiecții, expoziții și competiții sportive organizate la Brașov, Predeal și Râșnov. În acest an, festivalul face parte din seria de evenimente a Forumului Orașelor Verzi, care fac din Brașov capitala verde a României.

Programul celei de-a 6-a ediții reunește peste 50 de filme din întreaga lume. Selecția de filme din acest an este inspirată de tema protecției mediului și de subiectele arzătoare ce țin de protejarea naturii și a muntelui. Alpin Film Festival încurajează producția de filme pe plan local, de aceea Competiția de film românesc de munte va continua și la această ediție.

Invitata specială a ediției din acest an a festivalului este Catherine Destivelle, considerată cea mai bună alpinistă din istorie. Publicul o va putea întâlni în cadrul unui eveniment special, organizat pe 11 septembrie. Anul trecut, Destivelle a primit Trofeul Pioletul de aur pentru întreaga activitate, echivalentul unui Premiu Oscar in alpinism.

Nu vor lipsi de la această ediție nici expozițiile de fotografie, conferințele și prezentările de carte.

Festivalul aduce la Brașov peste 50 de invitați din țară și din străinătate, transformând Alpin Film Festival, ediția #6, într-un loc de întâlnire al celor mai frumoase povești de pe munte. Sloganul acestei ediții este “cool-TURA pe Munte”.

Accesul la toate evenimentele incluse în programul festivalului este gratuit, în limita locurilor disponibile. Programul complet și biletele cu valoare 0 (rezervări) https://eventbook.ro/festival/alpin-film-festival


Cea de-a 6-a ediție Alpin Film Festival este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov si Primăria Municipiului Brașov

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?