Workshop "Jocul in relatia parinte - copil"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Mai 2019 Joi
Locul:Braşov, Lux Divina - Centru de Evenimente

Descriere

Jocul reprezinta pentru copii limbajul cu ajutorul caruia ei se comunica pe sine cel mai bine. Ei nu ne spun mereu in cuvinte cum a fost azi la gradinita sau la scoala, insa ne povestesc in joaca. Dilemele emotionale pe care copiii le au se dezvaluie in joaca, jocul fiind spatiul in care copilul are ragaz sa se exploreze pe sine.
Subiecte abordate: · Relatia de atasament dintre parinte si copil - factor protectiv pentru dezvoltarea sa psihica - Limbajul si functiile jocului in relatia copil – parinte - Mecanismul rasului si chicotelilor: importanta lor in viata emotionala a copiilor (si adultilor!) · Conectarea si sistemul limbic al creierului · Ciclul Conectare-Deconectare-Reconectare · Timpul special cu copilul (instrument Hand in Hand Parenting) · "Cupa atasamentului" - decodificarea comportamentului negative · Aptitudini de joc-fantezie pe care parintii le pot dobandi in timpul conferintei (jocuri de inversare de rol, jocuri de putere, jocuri de crestere a increderii in sine)

Otilia Mantelers este psiholog, specialist în joc terapeutic și leader Hand in Hand Parenting în România. Susține conferințe și cursuri pentru părinți de peste 7 ani, fiind unul din promotorii educației copiilor bazate pe atașamentul solid între părinte și copil. Ea crede în grija față de părinte și de susținerea vieții sale emoționale și nu în critica și judecata greșelilor acestuia. Otilia Mantelers este autoarea poveștii terapeutice pentru copii Secretul Monstrului, apărută la Ed. Humanitas Junior. În prezent Otilia este în formare în psihoterapia traumei.

La o saptamana dupa aceasta conferinta Otilia va sustine un workshop cu exercitii practice. Locurile sunt limitate la acest workshop, maxim 18 persoane.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?