Webinar Gratuit "Digital Up – Skill"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Noiembrie 2020, 10:30 Miercuri

Descriere

Pentru că ne dorim ca mediul de afaceri brașovean să dezvolte noi strategii și inițiative în contextul situației economice actuale, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să participați în data de 11.11.2020 în intervalul 10:30 - 12:00 la un webinar GRATUIT pe teme de dezvoltare a angajatilor - Digital Up-Skill în cadrul căruia aveți posibilitatea de a cunoaște inițiativa regională de învațare TranSilvania.
În cadrul webinarului veți putea afla:
• Cum functioneaza abordarea Project Based Learning
• Exemple de Knowledge Transfer de la experti digitali catre echipe in dezvoltare
• Cazuri concrete si masurabile de imbunatatire a performantei
• Cum poti fi printre cei inscrisi pro-bono la viitorul nostru workshop
Despre:
• Sunt un grup de profesioniști în învățare, pasionați de Transilvania, de dezvoltarea oamenilor și companiilor din zona.
• Scopul lor este de a servi organizațiile locale și potențialul lor de afaceri, accesând local cele mai bune resurse de învățare – programe, traineri, consultanți.
Cine sustine Webinarul
Claudiu Ciortea
Claudiu Ciortea are experiență atât în mediul antreprenorial cât și în cel corporatist. A implementat proiecte diversificate de L&D, la nivel individual sau la nivel de organizatie, fiind unul din consultanții experți în diagnoza de cultura și climat organizational.
Claudiu are experiență cu diverse industrii: Retail, Telecom, Oil & Gas, Automotive, FMCG, Productie, Agricultura, IT & C.
Dan Bruma
Dan Brumă are o bogată experiență în dezvoltarea afacerilor și in managementul echipelor într-o serie de industrii, cum ar fi Telecom, IT & C și Automotive. Este unul dintre puținii formatori români cu experiență în livrare în peste 10 țări din Europa, Asia și America.
Cui ne adresam
La acest webinar sunt invitați să se înscrie angajatorii din categoria întreprinderilor mari si mijlocii și angajații acestora care ocupă posturi de top management, middle management sau în departamentul de Resurse Umane. Dar totodată, ne adresăm și antreprenorilor care consideră de ajutor participarea la un astfel de webinar pe teme de dezvoltare a angajatilor.
Cum va puteti inscrie:
Înscrierile se pot face completând urmatorul formular de inscriere https://forms.gle/KMG4i676LQELBCbL6 sau prin transmiterea unui email la adresa cristina.sirbu@ccibv.ro, urmând să primiți confirmarea înscrierii.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?