Vocea Străzii. Ești pregătit să o asculți?

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Iulie 2019, 18:30 Vineri

Descriere

Okianoteca își dorește să fie acel spațiu dedicat tuturor oamenilor, acel spațiu în care oricine are ceva de spus, dar mai ales de făcut, își găsește locul. În cadrul echipei noastre, se integrează perfect toți oamenii, fie ei de cultură, religioși și/sau cu studii superioare, ba chiar și aceia care poate la prima vedere pot părea din "alt film". În această ultimă categorie intră și Daniel Milea, cel care vineri, 12 IULIE, ne va povesti despre viața în/pe stradă și cum lecțiile învățate acolo l-au ajutat în viață.

Daniel a intrat în pâine de timpuriu; încă de la 12 ani el a știut că nu vrea să facă parte dintr-un sistem bolnav, care subjugă omul, așa încât a devenit un copil greu de controlat, mereu diferit și încăpățânat, fapt ce a culminat cu fuga sa de acasă. Astfel, a rămas pe cont propriu încă de pe atunci, a reușit să se autoeduce și să răzbească în mediile în care viața l-a purtat, a început acest drum greu dormind în Gara de Nord, pentru ca mai apoi printr-un noroc să fie integrat într-o casă de copii, loc din care a fost dat afară atunci când a expus neregulile ce se petreceau acolo. Viața dură nu l-a înrăit, ci l-a învățat să fie un om bun, omul care este astăzi, alături de noi. Își lansează astăzi proiectul intitulat sugestiv Gangsta Spirituality, o inițiativă dedicată celor ce poate și-au pierdut direcția sau drumul în viață și au nevoie de o soluție, dar și societății ce are nevoie să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu acești tineri rebeli. De la muzica hip-hop la droguri, de la viața de golan la cea de familist sau de la petreceri sălbatice și orgii la întoarcerea spre credință nimic nu este un subiect tabu în acest proiect.

Miercuri vă invităm la prima discuție pe subiect, în cadrul căreia vom face o scurtă prezentare de proiect și vom încerca să definim strada, dar și oamenii pentru care strada este un alt fel de "birou". În săptămânile ce urmează, vom avea invitați atât din rândurile "băieților răi", cât și din cadrul Bisericii, preoți care împreună cu noi vor încerca să găsească un câmp comun de comunicare între membri ai societății care până mai ieri erau considerați a fi dușmani, stradă și omul de rând, mediocru.

Întâlnirea de miercuri este, așadar, un proiect 2în1: vorbim despre golani și stradă, dar si învățăm cum să depășim stereotipurile din jurul acestor oameni. Să ne vedem cu bine vineri, 12 iulie la ora 18:30, pe Mureșenilor 1!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?