Viata intre Lupta si Iubire

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Februarie 2019, 18:00 Marți
Locul:Braşov, Alchemy Hub

Descriere

Motto - "La om totul trebuie să fie frumos și fața și haina, și sufletul, și gândurile" A.P.Cehov
Dragii mei, vă invit la o seară pentru MINTE și SUFLET. Am ales o temă generală, dar esențială: VIAȚA, cu toate laturile ei, cu Frumosul și Urâtul din ea. Ce este VIAȚA?

Pe scurt, VIAȚA este Clipa dintre trecut și viitor, de unde și proverbul "Trăiește clipa". Despre această CLIPĂ perpetuă, despre de CE sau de CINE depinde această clipă, despre Calitatea ei vreau să vorbim deschis, de la minte la minte și de la suflet la suflet. Îmi doresc un dialog sincer, care să ne fie de folos tuturor și din care să învățăm unii de la alții. Iar pentru a înțelege izvorul, rădăcina frumosului și urâtului din viața noastră, propun să discutăm, în primul rând despre AUTOCUNOAȘTERE, atingând pe scurt subiecte cum ar fi: Sensul Vieții; Evoluția spirituală - ce, când, cum?; Informația, cunoașterea, experimentarea; Legile Universului; Conexiunea dintre IQ -- EQ -- SQ; Piramida Conștiinței; Rolul Recunoștinței, Iertării și Iubirii în viața noastră; Sursa suferințelor, problemelor, bolilor; Povara falsului, minciunii, măștilor pe care le purtăm;

Cu siguranță vom atinge și alte subiecte. Contez pe un dialog sincer, care să permită fiecăruia să iasă mai Luminat la Minte și Suflet.

Despre mine, Stati Maria https://www.facebook.com/stati.maria
Sunt un mic punctuleț în acest Univers și cum am scris în a treia carte, candidat la cea mai înaltă distincție posibilă pe planeta Pământ - OM. Încă candidat... Iar aici pe Pământ mă străduiesc să fiu de folos societății profesând la C.N."Dr. Ioan Meșotă", de asemenea sunt autor de carte cu conținut spiritual, FORMATOR și COACH (știu că e un termen relativ nou și înseamnă în limba noastră Antrenor pe calea către Succes în viața personală, în carieră, în relațiile cu ceilalți, sau în ce-și dorește fiecare.)

Locatia: Alchemy Hub; str. Rosiorilor nr.4
Înscrieri: http://bit.ly/2N5Y5rT

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.
Detalii și înscrieri: https://schimbarepozitiva.ro/viata-intre-lupta-si-iubire/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?