Stilurile de atasament si relatiile - cu Corin Gasdoiu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Mai 2020, 10:00 Duminică
Locul:Braşov, Ora0

Descriere

Taxa participare: 110 de lei
Durata: 10:00- 15:00
Pentru rezervarea locului, va rugam sa va inscrieti pe acest formular:
https://tinyurl.com/AtasamenteRelatii

Despre workshop, Corin Gasdoiu:

"Cu totii avem tipare si programe subconstiente care determina de ce reactionam in anume moduri in anumite situatii, de ce ni se declanseaza emotii negative, de ce atragem si suntem atrasi mereu de acelasi tip de persoane.

Simti ca atragi acelasi tip de persoana in relatiile de cuplu ? Simti ca te confrunti cu aceleasi provocari, cu aceleasi situatii in care doar cealalta persoana se schimba si in rest totul e la fel ? Ai vrea sa-ti intelegi partenera(ul) mai bine? Si mai ales sa te intelegi pe tine mai bine?

Cum ar fi sa afli ce este in spatele acestor procese inconstiente si sa ai puterea de a le influenta si de a fi mai constient de alegerile pe care le faci sau ai tendinta sa le faci ?
Cum ar fi sa vezi dincolo de valul de ceata si sa intelegi in profunzime adevaratul motiv pentru care esti atras doar de anumite persoane iar pe altele parca nici nu le vezi.

Mai multe ramuri ale psihologiei (de ex.: teoria atasamentului, psihoterapia bonding, etc) si sisteme de evaluare a personalitatii (ex.: Meyer-Briggs, eneagrama, etc) au contribuit de-a lungul anilor la constientizarea si intelegerea acestor tipare.
De-a lungul calatoriei mele personale am descoperit diferite sisteme de evaluare si am luat contact cu mai multe ramuri ale psihologiei si acum simt sa ofer si altora esenta studiilor mele pe parte relationala, modul cum aceste sisteme ne impacteaza si influenteaza pentru a putea consitentiza si intelege tiparele noastre subconstiente.

Din perspectiva mea, ca trainer NLP, am integrat acestea cu teoria valorilor si nevoilor psihologice din NLP si din sistemul de coaching al lui Tony Robbins si am obtinut un sistem uimitor de precis si detaliat.

Primul pas in rezolvarea oricarei probleme, este identificarea problemei. La fel, pentru a schimba un tipar comportamental e esentiala identificarea lui si a trigger-elor sale".

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?