Startup Your Life 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 - 26 Mai 2019

Descriere

Startup Your Life este o tabără intensivă de patru zile în care înveți noțiuni de antreprenoriat, leadership și lucrezi în echipă.
Înveți noțiunile juridice esențiale, promovare online și offline, management.
Faci networking, te distrezi și creezi potențiale afaceri.

UNDE : Hotel Royal din Poiana Brașov

CE POȚI ÎNVĂȚA:
➡ La ediția a cincea a taberei Startup Your Life înveți despre antreprenoriat în echipă, dar și individual, alături de specialiști și antreprenori.
➡ Vei avea parte de workshop-uri practice în care vei învăța totul de la deschiderea unei afaceri, cum să identifici piața și cum să construiești modelul de business.
➡ Vei primi sfaturi de management și te vei întâlni seara, într-un cadru relaxat, cu antreprenori și manageri cu experiență.
➡ Vei lucra în echipă pe idei de business alese din Ideas Pool, lista de domenii de business pe care va trebui să construiești un plan de afacere și un pitch.
➡ Vei învăța și ce înseamnă provocarea de a lucra în echipă, dar și care sunt punctele tale slabe și forte.

Tabăra are patru zile în care treci prin workshop-uri teoretice, dar și aplicații practice, pentru ca la final să ai o prezentare pe echipe.
Programul complet îl găsești aici >> https://start-up.ro/startupyourlife2019/index.html#program

DE CE E IMPORTANT SĂ VII?

Îți povestesc ei - participanții edițiilor trecute cât și speakerii >> https://start-up.ro/startupyourlife2019/index.html#testimoniale

În prețul biletului este inclusă cazarea pe parcursul celor patru zile, mesele pe toată durata taberei, consumația din pauza de cafea, workshop-urile și materialele de studiu. >> https://start-up.ro/startupyourlife2019/register.html

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?