Secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar - Online

Imagini

Informații

Data: 24 - 25 Septembrie 2022

Descriere

Secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar - Online

Secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar
Când ne întâlnim?
24-25 Septembrie 2022, între 10.00-18.30
Unde ne întâlnim?
ONLINE,Platforma ZOOM
Cu toții avem secrete mai mari sau mai mici. Indiferent că este vorba despre vârsta adevărată, despre aventuri ținute bine dosite, despre lucruri pe care le ascundem din trecutul nostru, până la copii înfiați cărora nu li s-a spus acest lucru, copii la care s-a renunțat și de care s-a uitat, la traume ce implică violul, incestul, abuzuri fizice inimaginabile, aceste fapte sunt ținute în secret.
De ce?
În primul rând pentru că povara este foarte grea și nimeni nu ne-a învățat să povestim despre ce s-a întâmplat, ci am fost învățați să ținem totul în noi pentru ca nimeni să nu știe rușinea sau fapta gravă pe care am trăit-o.
Am fost învățați că tot ce nu este în conformitate cu ceea ce se spune de alții că e bine ne face automat răi, demni de rușine, plini de vinovăție și că doar focul iadului ne mai poate purifica.
De obicei nu spunem ce s-a întâmplat de frica de a nu-i supăra sau deranja pe alții, nicidecum nu ne gândim la noi, la ce simțim noi. Cum am putea face asta când ni s-a repetat că a ne gândi la noi și la binele nostru este egoism și că ne va paște eterna damnare dacă facem asta.

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?