Retreat - Meditatie & Misiunea Ta ca Barbat

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2020, 15:30 Vineri

Descriere

27 - 28 - 29 Noiembrie , Poiana Brasov , Hotel Alpin.
Daca te intereseaza partea de meditatie, reflexie, spiritualitate si vrei sa iesi in natura sa iti limpezesti mintea, sa iti clarifici obiectivele si misiunea ta ca barbat, atunci acest retreat la munte este pentru tine.
Probabil si tu cauti sa clarifici misiunea ta ca barbat in viata. Singura modalitate sa faci acest lucru este foarte simpla si foarte putin populara. Trebuie sa te izolezi complet de internet, social media, distrageri, prieteni si orice altceva poate influenta cine esti TU cu adevarat.
Odata ce reusesti sa atingi sinele tau interior (te voi ghida catre el in meditatie) , vei observa cum toate lucrurile incep sa se clarifice si cum gravitezi in mod natural spre o activitate. Gandurile tale zburda de fericire prin aceasta energie pura, naturala si lipsita de rezistenta.
Odata ce actionezi din acea energie spre scopul tau unic, vei fi aliniat cu Tao, vei fi exact ca apa unui rau care ocoleste in mod natural fiecare piatra, fiecare obstacol care ii iese in cale si merge mai departe fara rezistenta, fara regrete sau pareri de rau.
Vrei sa iti obtii scopurile, insa cat bagaj cari din trecut? Cate lucruri te infraneaza? Uita-te la tine si spune-mi sincer...crezi ca operezi la mai mult de 30% din potentialul tau?
Este normal sa fii confuz intr-o lume in care ai atatea oportunitati. Multe lucruri au devenit usoare de facut. Problema in mintea ta este ca ea gandeste gresit cand considera ca, daca poate face ceva, trebuie sa o si faca.
Cand aduci esenta vietii in obiectivele tale o sa vezi cum efectiv toata realitatea se va schimba si se va alinia pentru tine fara efort doar pentru ca ai facut acesta schimbare in gandire.
Mai multe detalii iti dau cand ne intalnim in retreat, insa hai sa vedem cateva activitati totusi.

Ce vom face?
- sesiuni de meditatie (in padure daca ne permite vremea) pentru limpezirea mintii si deconectarea de orice ne influenteaza cine suntem noi de fapt
- determinarea scopului tau printr-o modalitate precisa, testata pe zeci de clienti la coaching, care a functionat de fiecare data
- plimbari pe munte si brainstorming pe obiectivele fiecarui participant
- ce este Tao si cum functioneaza? Cum il poti folosi ca sa elimini rezistenta din viata ta si sa transformi orice activitate intr-una care nu necesita efort?
- Q & A pe nivele de constiinta
- clarificarea misiunii tale ca barbat in viata
- diferenta intre forta si putere
- cum functioneaza energie masculina si energia feminina? Cum utilizezi eficient cele doua energii in viata de zi cu zi?
- cum modifici alchimia corpului?
- sesiune de intrebari dificile care iti vr pune rotitele in miscare si te vor face sa gandesti mai vast si "outside the box"
- o metoda practica de a clarifica obiectivele si a le face mai vizibile in minte
- ce este Sinele si cum il poti accesa
+ alte activitati surpriza

Transport
- masina personala. Este drum asfaltat pana aici, sunt 188 km din Bucuresti si durata 2h si 45 min
- cu trenul / microbuzul

Cazare
Hotel Alpin, Poiana Brasov

BILETE : https://www.bujorrazvan.com/.../retreat-meditatie.../
In aceste 2 zile ai acces la Bujor pentru orice intrebare te framanta si doresti sa afli un raspuns practic care sa o rezolve definitiv.

REZERVA-TI LOCUL ACUM (2 RAMASE) : https://www.bujorrazvan.com/.../retreat-meditatie.../

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?