Relația de cuplu cu dr Edith Kadar - Online

Imagini

Informații

Data: 20 - 21 Noiembrie 2021

Descriere

Relația de cuplu cu dr Edith Kadar. Seminar Online

20-21 Noiembrie 2021, 10.00-18.30

Cât costă?

Investitie: 369lei (TVA inclus)/ 75 euro pentru plata in contul de euro – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

Unde ne întâlnim?

ONLINE, Platforma ZOOM

Ofertă pentru participarea la toate cele 11 seminarii, începând cu Seminarul Boala și Emoțiile din 11-12 Septembrie, cei ce doresc să participe la toate cele 11 și fac plata integrală, sau în 2 rate (prima rată până în 1 Octombrie, a doua rată până la data de 30 Octombrie 2021 ) – total de plată pentru cele 11 seminarii fiind 3300 lei (preț cu TVA inclus). Prima rata este de 1650 lei, a doua fiind tot de 1650 lei

Înscrierea și plata pentru pachet se face aici

Revenirea la același seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai ușoară, vă rugăm la înscriere să ne menționezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online!

Pentru participarea în cuplu, prețul este de 240lei/persoană, adică 480 lei total, preț cu TVA inclus. Dacă dorești plata cu cardul, dă click aici și selectează 2 participări.

ATENȚIE! Ofertele nu se cumulează! Se alege una dintre ele, fie pachetul, fie plata per seminar

„Relațiile, la fel ca și fotbalul, politica, religia și femeile, sunt un subiect despre care se știe și se vorbește mult în teorie, dar dacă privim practica… lucrurile stau diferit. Cât privește relația de cuplu… eh, aici cu toții suntem ași la teorie; practica se poate observa ușor cand întâlnești un cuplu după felul în care se privesc (sau nu se mai privesc), felul în care își vorbesc (sau nu își mai vorbesc), felul în care se ating (sau se feresc de orice atingere de parcă ar fi leproși), felul în care se ascultă unul pe celălalt (sau se ignoră).

Nu există o rețetă general valabilă pentru a face ca o relație de cuplu perfectă. Nu există așa ceva: nici rețetă sau sfat aplicabil și nici relație perfectă. Există relații care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne cunoaștem, să ne perfecționăm sau să ne distrugem. Alegerea ne aparține. Fericirea sau nefericirea într-o relație de cuplu sunt alegeri personale, iar responsabilitatea aparține în totalitate celui care a ales. Ce face diferența? Ceea ce ne împinge spre relații.

Dacă în interiorul nostru suntem devastați de suferință, de traume vechi nevindecate, ne vom arunca în brațele primului venit în calea noastră fără să stăm prea mult pe gânduri, sperând ca cel/cea întâlnit(ă) să ne vindece. Iar această nevoie va fi confundată cu iubirea cea mare. Și iată prima minciună, primul punct slab al relației și care se va dovedi cuiul ce va sparge în scurt timp iluzia.

Dacă intrăm într-o relație din nevoie de orice fel, cu așteptări și speranțe ca noi să ne schimbăm sau să îl/o schimbăm pe celălalt, totul se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când lucrăm cu noi, scoatem la suprafață rănile vechi, vindecăm și îi iertăm pe cei care ne-au rănit pentru a nu ne răzbuna pe altcineva, facem curat în noi pentru ca oricine intră în viața noastră să fie primit cu iubire și fără așteptări. Atragem în viața noastră parteneri după chipul și asemănarea noastră. Doar atunci când noi vom fi echilibrați din punct de vedere emoțional vom atrage un om la fel de echilibrat.

Liniștea, pacea, fericirea, împlinirea nu sunt aduse de partener(ă), nu asta este treaba lor, ci e nevoie să le găsim noi mai întâi. Despre relația de cuplu voi vorbi în cadrul unui atelier pe care îl voi susține online în acest weekend, adică 20-21 Noiembrie 2021. Ce NU va fi acest atelier? NU va fi despre cum să îți găsești sufletul complementar cât timp tu ești nefericit(ă) și plin(ă) de furie. NU va fi despre cum să îl schimbi pe celălalt pentru ca ție să-ți fie bine. NU este pastila minune care să te facă fericit(ă) după doar 2 zile. NU va rezolva nimic dacă tu nu ești dispus(ă) să lucrezi cu tine. La ce te poate ajuta atelierul? – Să identifici șabloanele după care îți cauți și găsești partenerul/partenera. – Să identifici așteptările pe care le ai și proiecțiile pe care le faci; – Să identifici ce e nerezolvat în tine și aștepți să fie rezolvat și vindecat de partener; – Să identifici calitatea relației în care te afli acum, și altele.

Dacă ești interesat, te invit să accesezi adresa de mai jos și să te înscrii, însă doar dacă vrei. Cei care spun că știu deja totul nu au nevoie de acest atelier. Cei care afirmă sus și tare pe facebook că sunt fericiți și echilibrați doar ca să nu (se) vadă că practica arată altfel, nu vor recunoaște că au nevoie de orice atelier pe această temă. Doar cei care sunt sinceri cu ei înșiși și care vor CU ADEVĂRAT să SE SCHIMBE vor participa și vor primi răspunsuri la întrebările lor.

Te aștept cu drag, Om asumat!

Binețe ție! Edith Kadar

DETALII

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?