Palatele Reginei Maria: De la Bran, la Balcic - Online

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2022, 19:00 Vineri

Descriere

Palatele Reginei Maria: De la Bran, la Balcic - Online

Regina Maria este una dintre cele mai iubite personalităţi din istoria României. Pasionată de artă, arhitectură şi design interior, regina a fost nu numai un bun diplomat, ci şi un om de cultură cu un gust rafinat. Gustul pentru artă şi simţul său estetic au influenţat spaţiile în care a locuit, fie că au fost create special pentru regină, fie că vorbim de clădiri renovate sub atenta ei supraveghere.

Regina a avut mai multe locuri de suflet pe care le găsim frumos descrise în memoriile ei. În fiecare din acest spaţiu, regina a primit prieteni, a organizat momente festive, a luat decizii care au influenţat istoria României.

Te invităm să descoperi aceste clădiri minunate într-o călătorie virtuală prin palatele şi casele de suflet ale reginei Maria. Vei poposi la Castelul Bran unde te vei bucura de povestea nuferilor reginei şi vei descoperi povestea Castelului Pelişor. Vei afla istoria Palatului Regal de la Scroviştea şi ce o lega pe Regina Maria de acest loc.

Următoarea oprire va fi la malul Mării Negre, unde găsim castelul reginei de la Mamaia, dar şi casa ei de vis – Palatul de la Balcic. Vorbim despre un palat care este în întregime creaţia reginei, complexul a fost ridicat după planurile şi dorinţele ei. Vom încheia plimbarea noastră la Bucureşti, cu poveştile Palatului Cotroceni şi ale Palatului Regal.

La eveniment te vei bucura de numeroase imagini de epocă şi actuale.

Cu o zi înainte de începerea evenimentului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze evenimentul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?