O casnicie fericita si Elefantul din Camera

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Noiembrie 2018, 10:30 - 14:30
Telefon Informații: 0729077799

Descriere

Noi iti vom descrie ce anume va fi in workshopul nostru iar tu vei decide daca este ceea ce tu ai nevoie in acest moment.
Nu vrem sa iti spunem noi ca “acest curs este pt tine daca: 1, 2, 3….samd”
Nu este un workshop in care cineva sta in fata ta si te intreaba care este problema, tu ii spui ceva ce te doare iar el iti spune intr-un fel sau altul ca esti varza. Ca TREBUIE sa gandesti pozitiv, ca trebuie sa fii centrat, ca in momentul in care iti vine sa spargi capul cuiva trebuie sa te gandesti la …. floricele albe pe campii verzi. Si ca in momentul in care vei ajunge “la nivelul ala” viata va fi minunata. Ok si pana atunci?!!?

Deseori “problema” in cuplu este doar o lipsa de comunicare care duce la lucruri nevorbite care cresc, cresc si nu mai e loc de ele… Asa apare elefantul din camera.
Elefantul exista pt ca nu discutam. Si nu vorbim pentru ca fiecare o tine pe a lui. Iar discutiile ar duce ori la cearta ori la nici o concluzie…. Si s-o spunem p’a dreapta, nici discutiile doar de dragul de a discuta nu duc nicaieri.
Aici ne dorim noi sa lucram. La a vedea situatiile si din alt unghi, din alt punct de vedere. Si a comunica cu adevarat.

In workshopul nostru este vorba despre cum vedem lucrurile, despre „filtrul” prin care vedem situatiile, relatiile, oamenii si nu despre cum sa facem intr-o anumita situatie de criza dupa o reteta.
Ti s-a intamplat ca atunci cand cauti sa iti cumperi un anumit tip de masina sa vezi prin oras o gramada de masini de acelasi model? Parca toti si-au cumparat in saptamana aia doar masini d’alea.
Sau ti s-a intamplat sa iti doresti o poseta sau o pereche de papuci si toate donsoarele din mall sa fie imbracate cu acea pereche de papuci si cu acea geanta la brat?
Vedem in functie de lucrul pe care ne concentram, totul este filtrat de ceea ce ne preocupa pe noi in acel moment.

Cele 4 ore de workshop sunt gandite si structurate pt cupluri cu copii sau care isi doresc copii. Pentru familiile in care apar bubuieli pentru ca fiecare vede lucrurile doar din punctul lui de vedere si stie clar ca are dreptate.
In prima ora si jumatate fetele sunt cu fetele si cu Olivia iar baietii cu baietii si cu Marius pentru ca fiecare sa poata vorbi "pe limba lui" despre "accentul" celor din sala alaturata

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?